Dator > utomhus övervakningskameror som ansluta till din dator

 • utomhus övervakningskameror som ansluta till din dator


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Ny minnesmodul.
  Ny hårddisk.

  Övervakningskameror är en bra investering för att skydda ditt hem från vandalism och inbrott, och kan skydda dina tillgångar. Utomhus övervakningskameror är skyddade i speciella höljen så att de kan stå emot väder. Många kameror på marknaden kan anslutas direkt till datorn så det finns ingen anledning att köpa någon speciell inspelning TV-apparater eller anordningar.

  WiLife Outdoor Security Camera

  WiLife Outdoor Security Camera ger dig en massiv mängd alternativ packad till en monterbar och lös utomhus kamera. Enheten kan kopplas för direkt anslutning till datorn för levande övervaka eller spela in direkt på datorns hårddisk. Denna kamera har en väderbeständig hölje som skyddar från väder och vind och har speciella fästen som gör att du kan montera den nästan var som helst. Du kan ställa upp sin inspelning funktioner för att spela in kontinuerligt, endast vissa tider eller när rörelse upptäcks framför kameralinsen. Den 2,5-med-5-av-8-tums Kameran levereras med ett års garanti. Kameran innehåller konsoler, kablar och programvara. Detta paket kostar $ 300, i september 2010

  vandalsäker-8. Kameraövervakning Kit

  vandalsäker kameror ger dig olika inspelningsalternativ och förpackas i en särskild metallhölje som skyddar de känsliga delar från skada. . Dessa väderbeständiga och skador-bevis kameror kan monteras på tak och väggar och ansluta direkt till datorn. Kamerorna kan ställas in för att registrera information direkt på din hårddisk. Du kan spela in kontinuerligt, under vissa tidsperioder eller bara när kameran detekterar rörelse. Dessa vandalsäker kameror levereras med en 40-meters räckvidd mörkerseende kameran för att hjälpa till fånga brottslingar på natten. Satsen levereras komplett med åtta kameror, programvara, alla nödvändiga hårdvara, samt en treårig garanti. Detta paket är värderad till $ 1438, i september 2010.

  Wireless Outdoor Security Camera Rock

  Wireless Outdoor Security "Rock" är en stark utomhus kamera förpackat i en diskret rock. Kameran är väderskyddade så den kan placeras var som helst utanför under någon tid på året. Denna trådlösa enhet kan fungera under ett år på en enda laddning. Här finns ett SD-kort i botten och lagrar data direkt på den via en digital videokamera inbyggd i kameran systemet. Detta kort kan sedan tas ur berget och placeras in i någon dator. Du kan också koppla enheten direkt till en dator via en USB-kabel. Denna kamera kan du spela in kontinuerligt eller endast när kameran detekterar rörelse. Placering denna kamera i en grupp av andra bergarter hjälper kamouflage det. Men eftersom det är lös och inte fastskruvat i marken, kan stöld vara en nackdel att denna kamera val. Detta paket är värderad till $ 650, i september 2010.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du uppdaterar ett grafikkort på en dator

Relaterade artiklar


 • hur man byter en iBook batteri
 • Hur man överför Office 2003 till en ny dator
 • hur du fyller på min ipod låtar till en ny Mac
 • hur man bränner en TDK DVD-R
 • hur du skannar in ett foto i en klippbok
 • hur man öppnar en IDE-disk partition i Windows XP
 • Intel Core 2 Duo-chip beskrivning
 • Toshiba Satellite information
 • hur man läser nätadaptrar
 • hur man ansluter en bärbar dator till en LCD-TV