Dator > hur reparera en HP LaserJet III

 • hur reparera en HP LaserJet III


 • HP LaserJet III är en äldre skrivare, men förvånansvärt många av dessa enheter är fortfarande i bruk. Om du använder en av dessa skrivare i ditt hem eller företag, lära sig att hålla den igång på egen hand är i regel den bästa metoden. Även när professionell service är tillgänglig för dessa skrivare är kostnaden för tjänsten ofta är högre än kostnaden för att ersätta skrivaren. Lär dig mer om de vanligaste svaga punkter och hur man ska lösa dessa frågor är det bästa sättet att hålla din LaserJet III friktionsfritt.

  Du behöver:
  liten dammsugare
  . Mjuk trasa.
  Tonerkassetten.
  Fuser kassett.
  Rullarna.


  1.
  Öppna den övre högra sidan av skrivaren och ta bort tonerkassetten. Placera kassetten på ett skrivbord eller arbetsstation som har varit täckt med en trasa eller pappershanddukar. Detta kommer att skydda arbetsytan i händelse tonerkassetten läcker.
  2.
  Dammsug skrivarens insida där tonerkassetten lör Använd en liten dammsugare som den typ som används för att rengöra datorer och elektroniska komponenter. Du kan också använda en handdammsugare med en skreva bilaga. Fortsätt rengör skrivaren tills alla papper damm och toner rester tas bort. Läckande toner och ackumulerade toner rester kan orsaka allvarliga problem med utskriftskvaliteten med dessa äldre skrivare.
  3.
  Stäng av skrivaren och låt den sitta i minst en halvtimme innan du fortsätter. Öppna sedan den vänstra dörren och vända ner två små blå klipp som håller fixeringsenheten kassetten på plats. Fixeringsenheten blir mycket varm, så se till att den har svalnat tillräckligt innan du vidrör den. Ta tag i fixeringsenheten i handtaget och dra den rakt ut ur skrivaren.
  4.
  Skjut en ny fixeringsenheten patron i skrivaren och vända den blå klipp upp att hålla den på plats. Fixeringsenheten slits ut med tiden, och när den gör bläcket smittar av sig på papperet enkelt. Byt fixeringsenheten patron när du märker den här typen av problem.
  5.
  Öppna pappersfack så långt det går, sedan försiktigt lyfta upp botten av facket att frigöra den från spåret. Skjut pappersmagasinen ur skrivaren och lägg dem åt sidan.
  6.
  Nå inuti skrivaren och känner rullarna på höger sida av skrivaren, nära där magasinen var. Dra av alla rullar som känns smidig-dessa rullar är utslitna och inte längre kunna plocka upp papperet från facket
  7
  Skjut in den nya rullarna på till barerna och. . driva dem bakåt tills de låses på plats. Att ersätta rullarna på HP LaserJet III är avsedda att gå på bara ett sätt, vilket gör det lättare att installera dem ordentligt. Byt ut alla slitna rullar med nya, sedan lägga pappersfack tillbaka på plats och slå på skrivaren igen.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man kan återställa en zt dator

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter VGA-och HDMI
 • hur man väljer en bärbar dator
 • hur man öppnar en Logitech mus batteri
 • funktioner i 8086 mikroprocessor
 • hur du installerar extra RAM-minne i en Dell xps400
 • Felsökning en HP 7680
 • hur man raderar en hårddisk minne
 • Core 2 Quad Q6600 vs Q6700
 • hur man öppnar en Western Digital Passport-enhet
 • hur man överför data till en andra hårddisk?