Dator > hur man citera IEEE-standarder

 • hur man citera IEEE-standarder


 • Institutet för Engineers (IEEE) ger en uppsättning standarder för många typer av elektroniska produkter och tjänster. IEEE Standards Association är den organisatoriska kroppen som avgör vad det slutliga standarder. Medlemmarna i föreningen är en utvald grupp av ingenjörer, vars bakgrund och erfarenhet kvalificerar dem för att fastställa och ange konstruktion för specifika produkter.  Värdera IEEE-standarder är viktigt i alla auktoritativa diskussion för elektroniska apparater, inklusive personliga datorer och Internet. Varje bit av maskinvara, programvara och varje anslutningsmetod till Internet har för normer som hjälper dem att alla arbetar tillsammans

  Du behöver:. .
  Dator med Internetuppkoppling
  Elektronisk anordning.

  Korrekt Värdera IEEE-standarder


  1.
  Välj det objekt som du vill citera standarder. Varje elektronisk enhet har en eller flera standarder som gäller för den. Vissa Internet-routrar kan ha så många som ett dussin normer som gäller. IEEE bestämmer också standarder för komponenter som kan användas för att bygga en elektronisk apparat.
  2.
  Läs standarder för enheten vid http://www. ieee. org. Observera att detta är inte en fri plats. Du måste tillhöra IEEE för att få tillgång till standarder. Du måste också veta exakt information om den standard du funderar på att citera. Ingenjörer kommer att vara kunnig om vilka standarder som kommer att gälla för vilken enhet. Tillämplig standard lätt kan förväxlas med andra liknande standarder för samma enhet. Läs standarder för att hitta nyckelord som beskriver med precision ditt ämne eller anlita hjälp av ett ämne expert. .
  3
  Följande exempel illustrerar citera av IEEE-standarder: "IEEE 802,3-2. 008. LAN /MAN CSMA /CDE (Ethernet) Åtkomstmetod" Detta kan översättas med "IEEE 802,3-2. 008 IEEE-standard för informationsteknik-Säkerhetskrav-Del 3:. Carrier Sense Multiple Access med Collision Detection (CMSA /CD) Tillträde Metod och fysiska skikt specifikationer".
  4

  identifiera betydande komponenter. I föregående exempel, siffrorna 802,3 specificera standarden i fråga. Revideringen år, 2008, anger den aktiva versionen. Om du refererar till en tidigare version, använd år av sitt godkännande i stället.
  5.
  Använd lämpliga IEEE Standards förkortningar. Det korrekta referens för den utökade standarden titeln ges exempel är "Std 802,3-2. 008. " Det betyder standard 802,3, enligt den som i 2008 års översyn.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man ansluter ett tangentbord till en dator

Relaterade artiklar


 • hur man fixar SmartMedia minneskort
 • hur man kan återställa en zt dator
 • specifikationer för externa enheter
 • hur man kan återställa en MAC-adress bok
 • hur man uppgraderar en hp pavilion dv8000 laptop
 • hur du säkerhetskopierar en databas på en disk
 • negativ av CAT 5e kabel
 • Hur byter jag en inkörsport t-1625 LCD?
 • Hur förklarar jag datoranslutningar?
 • Felsökning av en Acer laptop port usb