Dator > hur man byter minne ett magasin laddning iMac

 • hur man byter minne ett magasin laddning iMac


 • Den långsamma prestanda ett fack-loading iMac kan förbättras genom att byta ut sin liten mängd internminne med en större minneschip. För att göra det använder ett par vanliga hushåll verktyg tillsammans med en minneskrets som köpts från en Apple-återförsäljare eller en datorbutik. Chipet kan inte öka hastigheten på iMac processor, men la till minne gör det möjligt att arbeta mer effektivt, vilket ger intrycket av en tempohöjning

  Du behöver:.
  Badhandduk
  . Stjärnskruvmejsel.
  Phillips juvelerares skruvmejsel.
  Flat kanter juvelerares skruvmejsel.


  1.
  Ta bort alla kablar som är anslutna till iMac. Lägg en badhandduk på ett bord. Placera iMac på badlakan med skärmen nedåt och den nedre plast vit kåpa mot dig.
  2.
  Ta bort skruvarna från insidan av handtaget som spola på omslaget med Phillips juvelerares skruvmejsel. Dra upp handtaget från kåpan.
  3.
  Dra plasten vita skalet från iMac, se till att inte skada handtaget som är ansluten till iMac och måste passera genom öppningen i plast vit kåpa. Tryck på en metallplatta på iMac att skingra eventuell statisk elektrisk uppbyggd på kroppen (så kallade "startförbud").
  4.
  Leta de fyra kablar som är anslutna till en rektangulär metallåda nära botten av iMac. Dra den runda grå kabeln ur kontakten i rutan med fingrarna.
  5.
  Lossa de två skruvarna nu exponeras högst upp på den stora grå kabel med stjärnskruvmejsel. Dra den stora grå kabeln ur kontakten i rutan med fingrarna.
  6.
  Tryck ner fliken på insidan av lådan med ena handens fingrar. Dra ur kontakten på fliken med fingrarna på andra sidan. Dra upp den mångfärgade kabelkontakten i lådan för att avslöja en skruv bredvid fliken. Ta bort skruven med stjärnskruvmejsel. Dra den mindre flerfärgade kabelanslutningen ur lådan.
  7.
  Bort de två skruvarna i nederkant av handtaget med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  8.
  Skjut alla kablar från moderkortet /drivaggregatet att handtaget är ansluten till. Dra moderkort /drivaggregatet ur iMac med handtaget.
  9.
  Placera moderkort /drivaggregatet på badlakan med elektroniken uppåt. Vrid moderkort /drivaggregatet så att cd-enheten är vänd mot dig.
  10.
  In spetsen på en platt-edged juvelerares skruvmejsel in i sömmen på ena sidan av de små rektangulär metallplatta som är på sidan av cd-skivan längst bort från dig. Lyft upp på toppen för att lossa plåten. Upprepa proceduren på den andra sidan av metallplattan. Dra metallplattan bort med fingrarna. Förvara metallplatta för förvaring eller avyttra den på rätt sätt.
  Elva.
  Ta minneskrets ur dess skyddspåse. Håll minneskrets med kontaktstiftet nedåt och den släta sidan vänd bort från dig.
  12.
  Sätt i kontaktens stift sidan av minneskrets i kontakten insidan av metall plåt, på 45-graders vinkel. Tryck minneskrets i kontakten. Tryck på minneschip ner så att den klickar i läge.
  13.
  Rotera CD-ROM från dig tillbaka till sin ursprungliga placering när ni sätter ner på badhandduk. Plocka upp moderkort /drivaggregatet i handtaget. Placera moderkortet /drivaggregatet tillbaka till iMac. Sätt tillbaka skruvarna till nederkanten på handtaget.
  14.
  Sätt de fyra kablarna till rektangulära metallåda genom att vända demonteringen processen. Sätt tillbaka skruvarna till kablarna.
  15.
  Sätt tillbaka locket på iMac. Sätt tillbaka skruvarna på insidan av handtaget. Tryck ned handtaget så att det är i jämnhöjd med lock. Returnera iMac tillbaka där den hade tagits ifrån. Sätt tillbaka kablarna.

  Tips och varningar


 • minneskrets måste vara förenliga med den typ av magasinet-loading iMac som kommer att uppdateras.
 • Rör inte kontakterna på minneschip som statisk elektricitet kan hoppa från din kropp till de marker och förstöra den.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur till vända bort system restaurera i Återställningskonsolen

Relaterade artiklar


 • Hur ändrar jag zoomnivå på Windows Media Player?
 • hur man fyller hk 3.600 bläck
 • Hur man laddar ner datorn innehållet till diskett
 • hur du formaterar en Western Digital hårddisk
 • hur du uppdaterar AC97 drivrutiner
 • hur du skriver ut utan färg bläck
 • Hur tar jag bort fallet omslaget till en Compaq Presario 7el?
 • Ta bort en hårddisk permanent
 • hur man byter en dual core med en quad core
 • vad är skillnaden mellan en JumpDrive & en zip-enhet?