Dator > HP Notebook Expansion Base instruktioner

 • HP Notebook Expansion Base instruktioner


 • Oavsett om du använder din HP bärbara dator hemma, på jobbet eller i skolan, med en expansion anordning kan göra den mer användbar och ger dig friheten att använda din skrivare, extern hårddisk, scanner och andra enheter utan ständigt ansluta och koppla dem från din bärbara dator. En utbyggnad bas kan du använda alla dessa enheter som du vill, omvandla HP laptop till en verklig stationär dator

  Du behöver:. .
  Expansion Base
  Monitor.
  Tangentbord.
  Mus.
  Skrivaren.


  1.
  Hitta märke och modell på din bärbara dator genom att titta på undersidan av enheten för en del nummer, eller kontrollera din instruktionsbok. Inte alla expansion baser fungerar med alla bärbara HP-modeller.
  2.
  Köp expansionsenhet avsedd för din bärbara dator. Du kan logga in på Hewlett Packard webbplats på HP. com att köpa expansionen bas, eller så kan du köpa en från en datorbutik eller elektronikbutik.
  3.
  Anslut den externa bildskärmen på baksidan av utbyggnaden basen. Monitorn anslutningen är ungefär en tum i längd, och det är ofta blå. Dra åt tumskruvarna på skärmen ordentligt för att hålla övervaka på plats.
  4.
  Anslut skrivaren till expansion basen. Vissa HP expansion baser innehålla en gammal hamn stil parallellt. Andra använder endast USB-anslutningar. Kontrollera expansionsenhet se till att den passar den typ av skrivare du behöver för att ansluta. Fäst tumskruvarna ordentligt om du använder en parallell anslutning.
  5.
  Anslut externt tangentbord och mus till expansion basen. Beroende på den exakta modellen, kan expansionsenhet använda antingen gamla typen PS2-anslutningar eller nya USB-portar.
  6.
  Kontrollera konfigurationen av kontakten på baksidan eller undersidan av HP laptop . Vissa HP bärbara datorer har en kontakt på baksidan av enheten till kontakten i dockningsstationen. Andra Placera kontakten på undersidan.
  7.
  Passa in stiften på dockningsstationen med hålen på baksidan eller undersidan av den bärbara datorn. Skjut den bärbara datorn på stiften om det använder en kontakt på baksidan, eller försiktigt lägre den bärbara datorn på stiften om kontakten är på undersidan av enheten.
  8.
  Anslut nätsladden till baksidan av expansionen basen och tryck på strömbrytaren. Med HP Laptop Display kommer att återspeglas på den externa bildskärmen, och du kommer att ha tillgång till alla externa enheter som är anslutna till expansionen basen.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man installerar en a940 Dell-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man sätter två hårddiskar på en dator
 • hur till göra min mac iBook snabbare
 • hur reparera en trasig utskriftshanteraren
 • hur du lägger till minne till en bärbar dator
 • hur man initiera ett SD-minneskort
 • hur man gör en DOS startbar USB-nyckel
 • hur man laddar ett bläckpatronen i hp1350
 • elektronisk tärning tips
 • Varför sakta diskfragmentering ner driften av datorn?
 • hur du partitionerar och formaterar en USB flash-enhet