Dator > palm texas funktioner

 • palm texas funktioner


 • Palm TX är en trådlös handhållen digital assistent. Även om det kan fungera som en fristående datorenhet det är mest effektivt när den kombineras med ett skrivbord eller bärbar dator. Palm TX är kompatibel med Widows PC eller MAC-datorer. När synkroniseras med datorn Palm TX blir en kraftfull utbyggnad av theprincipal dator. Det är inte en cell-eller smart telefon även om det kan ansluta till en telefon via Bluetooth.

  skärmen och kontrollerna

  TX är kompakt. Enheten åtgärder 4,76 x 3,08 x 0,61 inches och väger bara 5,25 gram. Den fullständiga färgskärmen är 2,2 x 3,25 inches och kan ses i stående eller liggande läge med en knapptryckning. Funktioner nås med fem knappar: Hem, kalender, kontakter, webb och en fem vägs navigeringsknapp. Genom att trycka på hemknappen gång öppnar ett fönster favoriter. Navigation till programvara sker med de fem vägs navigeringsknapp.

  Dual Trådlös anslutning

  TX ansluts till Internet eller andra enheter utan kablar med Bluetooth eller 802. 11b WiFi. Båda anslutningarna kan användas samtidigt, hittade en funktion oftast på dyrare PDA-enheter. Ett internt nätverk skanner hittar alla Wi-Fi-nätverk inom räckvidden för TX. Bluetooth ansluter till Internet via en mobiltelefon eller att skapa en länk till GPS. Installationsguider på TX förenkla anslutningen till Bluetooth och uppringt nätverk.

  Expanderbart minne

  TX har 128 MB flashminne ombord. Användarna har tillgång till 100 MB för att lägga ansökan funktioner. Minnet kan utökas till flera gigabyte med MMC, SD eller SDIO-kort sätts in i expansionsporten överst på TX.

  Audio Sound

  TX kommer att spela musik genom ett enda mono högtalare. Ljudet är acceptabelt men högre ljudkvalitet levereras via hörlurar anslutna till hörlursuttaget.

  Indatabilden

  Användare in information i TX med två primära metoder. De ombord TX pennan används för att mata in toner och data med Graffiti, den egenutvecklade Palm skriftsystem. På skärmen QWERTY-tangentbord kan användas för att peka och skriva in data med hjälp av pennan.

  Ombordmjukvaran

  Den grundläggande TX innehåller ett paket av Personal Information Management programvara (PIM). Håll koll på datum och möten i kalendern. Listor viktiga affärsmässiga och personliga kontakter kan lagras med kontakten klient. Särskild programvara registrerar och lagrar kostnader för rapportering. Memos och anteckningar stöds med ett anteckningsblock och memo lista. En aktivitet fillistor saker att göra i separata filer.

  Media funktioner

  Användare kan överföra Word-dokument, kalkylblad och PowerPoint-presentationer till TX för mobil användning. Filer av familj bilder och videoklipp kan ställas in att dela med andra.  MP3-filer kan överföras till TX för att lyssna på medan mobil. Palm Blazer webbläsaren ansluter till Internet trådlöst. Ett bokmärke verktyg gör det möjligt att lagra favoritwebbplatser för snabb åtkomst.

  E-post Anslutbarhet

  E-postmeddelanden skickas och tas emot med hjälp av Palm VersaMail klienten. Den stöder både POP och IMAP-post protokoll och servrar. Mail är hämtade direkt trådlös anslutning eller genom att synkronisera till den stationära datorn. Microsoft Exchange Server möjliggör direkt import av företagets e-post och kalendrar.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man sätter två hårddiskar på en dator

Relaterade artiklar


 • vad är den största FAT32-partition kan jag skapa?
 • hur man fixar SmartMedia minneskort
 • hur man skriver ut på en CD & DVD
 • hur man öppnar en Dell Vostro 220 dator
 • hur du lägger till minne till ett aspirera 9410z
 • hur man reparera en skiva sd
 • hur man gör en dator plocka upp en trådlös signal
 • hur man uppgraderar en Acer Aspire One med 2gb
 • hur man bränner en iso-avbild på en hårddisk
 • hur man byter minne i en Toshiba Tecra M2-s430