Dator > hur man bygger ett kalt ben pc

 • hur man bygger ett kalt ben pc


 • Bygga ett Bare Bones PC-något billigt och enkelt som kan utföra de enklaste uppgifter, spela spel någorlunda väl, och multimedia display-är inom räckhåll för alla som vet hur att läsa och använda en skruvmejsel. Många människor är onödigt skräms bort från att bygga sina egna datorer, eftersom de inte vet hur man startar. Lyckligtvis, för tack vare tillgången på online-resurser, även människor nya bygga egna datorer kan köpa grundläggande komponenter och sätta ihop sina egna datorer, med betydande besparingar i processen.

  Du behöver:.
  stjärnskruvmejsel


  en
  bedöma vad datorkomponenter kan du redan äger, så att du kan spara pengar när de köper en dator. Om du har en mus, tangentbord, högtalare och någorlunda bra bildskärm, kan du hoppa över att köpa nya. Om du redan har ett bra grafikkort, hårddisk eller andra komponenter, kan du hoppa över att även köpa in dessa.
  2.
  Ange din budget. I allmänhet gäller för ett naket ben dator, bör du räkna med att spendera mellan $ 400 och $ 1. 000 till bo med nuvarande teknik. Om du behöver köpa en bildskärm, kan du räkna med att spendera minst en extra $ 200.
  3.
  Köpa den nödvändiga komponenter. Du måste köpa en datorväska med inbyggd strömförsörjning, moderkort, grafikkort, minne, processor och hårddisk. De flesta moderna moderkort har nätverkskort och ljudkort integrerat i systemet, och erbjuder en högkvalitativ upplevelse för någon märkbar extra kostnad. Om du behöver köpa en skärm och tillbehör (som en mus, tangentbord, högtalare, hörlurar eller annan utrustning), lägg dem i din lista. Om du behöver hjälp att välja komponenter, fråga någon som vet mycket om datorer för råd-eller en kundtjänst på den komponent butik som du handlar med. Du kommer också att behöva köpa ett operativsystem om du bygger din egen dator.
  4.
  Läs noga instruktionerna som följer med varje del som du får, speciellt om det är första gången bygga en dator. För det mesta, bygga en dator är lika enkelt som följande skriftliga och visuella instruktioner.
  5.
  Installera moderkortet i ditt fall, att följa instruktionerna som följde med båda. Detta kommer att innebära att skruva i moderkortet på väggen i målet med din skruvmejsel.
  6.
  Installera processorn till moderkortet enligt instruktionerna noggrant. Din processor bör komma med termisk pasta eller en termisk remsa av något slag. Instruktionerna kommer att förklara hur det kan tillämpas. När processorn stiften är på moderkortet, installera kylflänsen på toppen av det.
  7.
  Installera minne till rätt spår. Dessa kort är relativt små och magra. Du måste placera korten i spåren, på ett tryck och knäpper sedan plast fästa mekanismer på båda sidor, enligt de anvisningar som medföljer moderkortet.
  8.
  Installera grafikkortet i rätt kortplats på moderkortet. Detta är en enkel process för att placera kortet i kortplatsen, påtryckningar och det fästs med skruvar.
  9.
  Installera hårddisken med hjälp av rack utrymmet på ditt ärende och du ansluter den till rätt port på moderkortet med de medföljande kablarna.
  10.
  Anslut datorn. Anslut bildskärmen och all kringutrustning, såsom mus och tangentbord.
  11.
  Installera operativsystemet och börja använda datorn.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man fixar CRT-skärmar

Relaterade artiklar


 • hur man kan få PC-filer på en Mac
 • Hur installerar jag Intel 7h373 moderkort?
 • hur man uppgraderar en Dell Inspiron grafikkort
 • utförandet av en AMD 9950
 • vad är en dator utskriftshanteraren?
 • hur du skriver ut kuvert på en HP J5700
 • hur man hämtar ett lösenord och användarnamn på en mini mac
 • hur man kan öka en signal kabelmodem-brus-förhållande
 • hur man fyller en HP 338 patron
 • specifikationer för externa enheter