Dator > flera bildskärmar frågor

 • flera bildskärmar frågor


 • Flera bildskärmar avser att använda fler än en bildskärm för ett enda operativsystem för datorer. De flesta väljer detta alternativ när de har en stor mängd information de behöver för att få tillgång på en gång och få det lättare att flytta en del information till en skärm när du arbetar på den andra. Detta gör det också lättare att visa presentationer på en skärm samtidigt hantera presentationen med den andra. Frågor kan uppstå när operativsystemet inte får tillräckligt erkännande flera bildskärmar.

  primära bildskärmen

  Oavsett hur många skärmar du har, kommer man alltid utses den primära bildskärmen. Du kan gå in visningsalternativ och inställningar för att justera vilken skärm är detta primära bildskärmen: det här är den skärm som aktivitetsfältet och andra primära funktioner dator kommer att dyka upp på. Om Aktivitetsfältet ligger på fel skärm, växla sedan den primära skärmen till en annan bildskärm tills det är rätt placerade.

  Monitor Platser

  I de flesta operativsystem, är flera bildskärmar numrerade med ett digitalt numrering. Den primära bildskärmen är en, följt av den andra bildskärmen som två, och så vidare. Detta är hur datorn beräknar där bilder och fönster flyttas när de passerar från en skärm till en annan. Om bilderna inte spårar korrekt från en skärm till en annan, kan du växla talsystemet för att matcha hur monitorerna är inställda i deras fysiska platser.

  Display Parametrar

  Bildskärmar kan vara svåra att hantera om du har flera monitorer. En bildskärm kan ha olika upplösning än den andra bildskärmar, vilket ord att sudda och bilder för att bli förvrängd. Detta beror på att operativsystemet förutsätter att alla skärmar har samma upplösning och video inställningar kort. Du kan oftast ändra upplösningen för varje bildskärm som behövs.

  Spegling Frågor

  Spegling uppstår när du har flera bildskärmar, men varje bildskärm visar bara en kopia av den primära bildskärmen. Detta är speciellt vanligt när man tittar på video. Grafikkortet har vanligtvis en spegel alternativ som du kan inaktivera att lösa problemet. Du kan även använda span-läge för att sträcka ut bilden över flera skärmar om du behöver.

  Moving Windows

  När Windows (i Windows operativsystem) är maximerad till sin fulla omfattning, kan de inte flyttas från skärm till skärm. Om du vill flytta ett fönster måste du skära ned den till en mindre storlek, som före maximerad eller återställas storlek som gör att du kan slå från skärm till skärm.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du aktiverar synaptics på en gateway pekplatta

Relaterade artiklar


 • hur man stänger av monitorn IBM Thinkpad
 • hur man öppnar en HP laptop ze4900
 • hur du ställer in en station äpple bas som en trådlös Ethernet-brygga
 • hur att överföra en DVD till en flash-enhet
 • Hur installerar jag ett grafikkort i en gateway gm5088?
 • min Gigabyte moderkort kommer inte att starta till Windows
 • styrkan i Hewlett-Packard
 • hur man överklocka ATI raedon 9600
 • hårddiskfel varningar
 • hur man använder en bärbar DVD-enhet på skrivbordet