Dator > Vilka tillbehör är nödvändiga med en bärbar dator?

 • Vilka tillbehör är nödvändiga med en bärbar dator?


 • Du behöver:
  Kodak bläckpatroner refill

  Köpa en ny laptop med är att göra vissa beslut. hur mycket att spendera, vilken nivå av resultaten är nödvändig, tillförlitligheten i olika märken och typer, ens utseende. En annan faktor är om du vill köpa kringutrustning eller tillbehör. Även om ingen av dessa poster är nödvändigt, gör många av dem som använder eller transporterar en bärbar dator lättare och kan användas för att utöka dess funktionalitet.

  Usability Tillbehör Många bärbara datorer är utformade för att göra det lättare eller mer bekvämt att använda den bärbara datorn. En vadderad, förstärkt datorväskan gör det lättare och säkrare att bära din laptop omkring, vilket minskar risken för att skada maskinen. Dessa kommer i varianter som kan passa in ryggsäckar och väskor, vilket gör dem en mångsidig sätt att skydda din handdatorenhet. Lap vilar och kyla plattformar lindra frågor som uppstår från att använda den bärbara datorn i knät. Knä vilar är plattformar med vadderad botten och hårda toppar som är avsedda att skydda benen från den varma, kantiga botten av ett operativsystem laptop. Kylning plattformar gå ett steg längre genom att inkludera ett medel, vanligtvis fläktar och ventilation den varma luften bort från botten av en laptop för att skydda det som är under den och undvika risken för överhettning den bärbara datorn.

  Utility växande Tillbehör

  Bärbara replikera många funktioner av stationära datorer i en mobil form, men fortfarande saknar vissa funktioner som kan vara nödvändiga för, eller föredras av användaren. Många kringutrustning-oftast påslagen och ansluten till den bärbara datorn via USB eller Universal Serial Bus hamnar-finns tillgängliga för att återskapa den här funktionen från en löstagbar mus, för dem som ogillar pekplattor eller spårpunkter, till nummer kuddar, webbkameror och externa minnesenheter som flash-minnen och externa hårddiskar. Om du köper rätt gränssnittskablarna kan din laptop även kopplas till andra apparater som TV, projektorer och högtalare.

  Sekretess och säkerhet Tillbehör

  Överföringen av bärbara datorer brukar anses deras främsta tillgång, men det kan också vara en svaghet. Laptop stölder är tyvärr vanliga, men det finns ett sätt att skydda sig mot detta hot. Laptop säkerhet-kablar av stål kablar som kan användas för att säkert koppla till din bärbara dator till bord och andra möbler, vanligtvis med hjälp av en speciellt formad nyckel. En annan populär tillbehör, privatliv skärmen, bidrar till att vad du gör på din bärbara dator är inte synliga för människor runt omkring dig. Sekretess skärmar är plastskivor som passar över din bärbara dator skärm som är etsade med ett mönster som gör skärmen oläsbar för alla som tittar på det från alltför stor vinkel.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man ansluter en bärbar dator till en färg-TV

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar dubbla grafikkort
 • hur du formaterar en stationär dator
 • hur man återställer HP 28 bläckpatroner
 • hur du aktiverar pekplattan på en bärbar dator
 • hur man byter en AMD CPU
 • hur du kan uppgradera USB till USB2
 • typer av minidatorer
 • hur man byter tangentbord på en bärbar dator sony
 • hur man byter en PowerBook hårddisk
 • hur daisy-chain interna hårddiskar