Dator > Hur du kopierar musik till ett SD-kort

 • Hur du kopierar musik till ett SD-kort


 • För att ta musikfiler med dig för användning i mobiltelefoner och MP3-spelare, kan du behöva kopiera dem från datorn till en extern SD-kort. Med hjälp av en dator, kan du göra det relativt enkelt att kopiera och klistra de nödvändiga filerna till SD-kortet med en kortläsare. Du kan även kopiera filer från din dator till SD-kortet medan den är i enheten, vilket kan vara lättare när man har bråttom
  1.
  Sätt in SD-kortet i kortläsaren i datorn. Många nyare datorer har kortläsare inbyggd eller så kan du köpa en kortläsare som du kan ansluta till en ledig USB-port. Nyare versioner av Windows kommer att automatiskt upptäcka kortläsaren och du kommer att kunna komma åt katalogen på SD-kortet som du skulle en hårddisk eller CD-spelare inbyggd i datorn.
  2.

  Klicka på "Start", klicka på "Dator" och dubbelklicka på SD-kortet ikon. Detta gör att du kan se vad som redan på kortet och kopiera musik till den för användning i en bärbar enhet som en mobiltelefon eller MP3-spelare. Du kan också titta på egenskaper på kortet, som kommer att låta dig veta hur mycket utrymme som finns kvar om det finns filer redan på den.
  3.
  Klicka på "Start", klicka på " musik "och navigera till de musikfiler du vill kopiera till SD-kortet. Tryck på "Ctrl" och klicka på varje fil. Dra filerna till det öppna SD katalogen fönster. Detta kommer att automatiskt kopiera filer till den platsen. Titta hur kopieringen i dialogrutan för att veta när processen är klar.
  4.
  Också markera de filer du vill kopiera och sedan högerklicka på dem . Välj "Kopiera" i rutan möjliga kommandon. Högerklicka inom SD-kortet katalogen fönstret och klicka på "Klistra in". Detta kommer att kopiera och klistra in filer på SD-kortet. Titta på kopieringen i dialogrutan i steg 3. Efter överföring kan du ta bort helt enkelt SD-kortet från läsaren.
  5.
  Om du har bråttom, kopiera musik från datorn till SD-kortet medan den är i din bärbara enheten. Skjut in kortet i din bärbara enhet. Själva enheten kommer att fungera som en kortläsare. Anslut den till en ledig USB-port på datorn. Datorn känner automatiskt av enheten och installera nödvändig programvara för att överföra musik från datorn till SD-kortet. Följ steg 2 till 4 för att kopiera musikfiler till SD-kortet i den bärbara enheten. När filerna har kopierats kan du koppla loss USB-kabeln för att använda enheten på språng.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du ställer in standard fack 2 på en HP 5200-skrivarserien

Relaterade artiklar


 • hur man slår på PC nätaggregat utan moderkort
 • hur man gör en DOS startbar USB-nyckel
 • hur man byter Toshiba A75 LCD?
 • hur HP 7650 & 7680 skrivare
 • vad är skillnaden mellan Epson t068120 & t069120?
 • Lägga till en andra grafikkort
 • hur man gör min dator Bluetooth-kompatibel
 • vad är en moderkort?
 • hur man beräknar cykler per instruktion
 • Hur tar jag bort en laptop batteri med en fastnat batterispärren?