Dator > Felsökning av en Apple Mighty Mouse

 • Felsökning av en Apple Mighty Mouse


 • Apple Mighty Mouse, numera känd som Apple Mouse, började säljas i augusti 2005. I 202C Apple Mighty Mouse avbröts, även om många fortfarande används i dag. Det finns trådlösa varianter liksom regelbunden versioner av musen. Namnet på Apple Mighty Mouse ändrades till Apple Mouse efter varumärke problemen uppstod. Felsökning en Apple Mouse på din dators operativsystem kräver inte mycket arbete alls

  Du behöver:.
  Ritplatta
  . Bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop, Fireworks eller Flash.

  Mac OS X


  1.
  Koppla in din Apple Mouse.
  2.
  Kontrollera Systeminställningar för att se om Apple Mouse inställningspanelen visas. Om inte, koppla ur mus och koppla in den igen i. Om du fortfarande har problem, gå till steg 3.
  3.
  Installera den senaste programvaran på din dator för Apple Mouse . Om drivrutinerna för maskinvaran inte har installerats, kommer musen fungerar inte. Kontrollera tillverkarens webbplats för att se vilka drivrutiner eller uppdateringar som du behöver för Apple Mouse för att fungera.
  4.
  Dra varje USB sladden ur datorn och koppla sedan in dem i en efter en. Detta kommer att låta dig veta om din USB-kontakter fungerar eller om din hårdvara är i konflikt med varandra. Om så är fallet, kontakta tillverkaren av Apple Mouse att få den utbytt.

  Windows XP +


  1.
  Klicka på "Start"-menyn eller på Windows-ikonen i aktivitetsfältet och välj "Kontrollpanelen".
  2.
  Dubbelklicka på "Mus" Kontrollpanelen eller klicka på "maskinvara" och välj sedan " Mus. "
  3.
  Klicka på" Hardware "i Mus dialogrutan. Dubbelklicka på" HID-kompatibel mus. "Klicka på namnet på musen som visas i listan. Om det inte finns något namn listade går datorn inte igen musen. Koppla ur den och sätt i den igen i. Om namnet dyker upp, gå till steg 5. Om inte, gå till steg 4.
  4.
  Prova att koppla in en andra musen för att se om det fungerar. Om en annan mus fungerar, är din Apple Mouse fungerar dåligt och du kommer att behöva ersätta den.
  5.
  Läs statusfönstret. Det borde säga: "Den här enheten fungerar korrekt. " Om det finns några problem, dubbelklicka på ett statusmeddelande att lista ut vad problemet är. Följ instruktionerna på datorn för att reparera musen.

  Trådlös Apple Mouse


  1.
  Kontrollera att Bluetooth är på. Om du använder en Mac Aktivera "Visa Bluetooth-status i menyraden" i Systeminställningar. Om ikonen för Bluetooth inte visas i menyraden kan du försöka starta om systemet. Om du använder en annan dator, kontrollera att se till att Bluetooth är påslagen eller slå på Bluetooth på Kontrollpanelen.
  2.
  Kontrollera att batterierna är bra och att de är rätt installerade. Kontrollera att batteriluckan på musen är korrekt installerad.
  3.
  Kontrollera att den trådlösa musen är påslagen. Det finns en switch på undersidan av musen. En indikatorlampa visar upp så att du vet att din mus är påslagen.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:1,8 quad-processor jämfört med 2,2 quad-processor

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Sony 1GB Memory Stick PRO Duo
 • hur du skannar ett dokument med en HP LaserJet 3200
 • hur man rengör bläckstråleskrivare huvuden
 • hur du kan få mitt verktygsfält tillbaka på mitt skrivbord i Mac
 • hur du lägger till minne till en Latitude L400
 • Felsökning Kodak 5500 skanner
 • hur du skickar zip-filer på en Mac
 • Lägga till ett Wi-Fi-skrivare
 • hur man byter nyckel på en Toshiba A300 satellit
 • thinkpad 765d specifikationer