Dator > hur du installerar en drivrutin för en nätverksskrivare

 • hur du installerar en drivrutin för en nätverksskrivare


 • Att ha en dator nätverk som upprättats är bekvämt i ditt hem eller företag. En dator nätverk ansluter nästan flera enheter tillsammans. Ett nätverk kan vara anslutna kablar eller trådlöst, eller en kombination av båda. Dessa enheter kan dela filer, innehåll och enheter. Du kan ha stationära datorer, bärbara datorer och skrivare alla sammankopplade för att dela utrustning och information, i stället för flera anslutningar och skrivare ansluten till varje dator

  Du behöver:. .
  Skrivardrivrutin CD


  1.
  Anslut din skrivare. Bestäm vilken dator kommer att knytas till skrivaren. Anslut skrivaren adaptern i väggen. Anslut sladden från skrivaren till datorn. Haka fast USB sladden i en USB-port på datorn om skrivaren använder en USB-kontakt. Haka LPT1 kontakten i porten LPT1 på datorn om skrivaren använder en LPT1 kontakt.
  2.
  Sätt i skrivarens CD-skivan i skivenheten på datorn som skrivaren är ansluten till . Ignorera alla program som dyker upp som ett resultat av skivan. Klicka på "Start" på datorns skrivbord. Välj "Kontrollpanelen" alternativet. Klicka på "Enheter och skrivare. " Välj "Lägg till skrivare" alternativet. En dialogruta dyker upp.
  3.
  Klicka på knappen "Nästa". Kontrollera "Lokal skrivare ansluten till denna dator" låda. Markera rutan som säger "Identifiera och installera Plug and Play-skrivaren" Om du har skrivaren ansluten via en USB. Avmarkera rutan om skrivaren är ansluten via en LPT1. Klicka på knappen "Nästa". Om du använder en USB, kommer det att automatiskt installera programvaran.
  4.
  Om du använder en LPT1 markera rutan "Använd följande port. " Välj porten LPT1 i listrutan. Klicka på knappen "Nästa". Detta kommer att ta upp en lista med möjliga skrivare alternativ. Klicka på "Har diskett". Leta reda på drivrutinen på den cd som finns i datorns skivenhet. Klicka på knappen "Nästa".
  5.
  Skriv ett namn på den nya skrivaren i rutan. Välj om du vill använda denna skrivare som standardskrivare. Klicka på knappen "Nästa". Markera rutan för att välja en aktie namn. Skriv ett namn att använda för aktien namn. Detta kan vara samma namn du tidigare använt. Klicka på knappen "Nästa". Skriv ut en testsida för att se till att skrivaren fungerar korrekt. Granska att dina uppgifter stämmer och klicka på knappen "Slutför".


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man avaktivera en pekplatta

Relaterade artiklar


 • hur du kan få mitt verktygsfält tillbaka på mitt skrivbord i Mac
 • hur man fyller bläck på en Canon PG-30
 • vad är SDR SDRAM?
 • hur man byter ut hårddisken i en hp laptop
 • hur du ställer in en IP-adress på en Dell 1600n skrivare
 • rensar en extern hårddisk
 • instruktioner om hur man byter Dell Latitude D600 moderkort
 • vad är skillnaden mellan en Acer p221w & en Acer AL2216W monitor?
 • Vilken typ av RAM-minne fungerar på en Dell-dator?
 • hur man formaterar om en HP Pavilion dv1000