Dator > funktioner i iPAQ 3835

 • funktioner i iPAQ 3835


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . Termiskt fett.
  Pappershanddukar.

  När tekniken går framåt, datorer växer mindre och mindre. Många datorer är pocket nu storlek. Compaqs iPAQ 3835 mobiltelefon är en av dessa fickformat datorer. Även dess funktionalitet kan begränsas jämfört med en riktig dator, kan den fortfarande användas lyssna på musik, läsa böcker, söka på nätet och även använda ordbehandlare.

  Tekniska funktioner

  iPAQ 3835 har 64 MB RAM och 32 MB ROM. Detta ger telefonen tillräckligt med lagringsutrymme för vissa spel, några musikaliska album och även inspelningar gjorda på telefonen. Den levereras med en vinst på 206 MHz Intel StrongArm processor, och har även en SD-kortplats, där du kan lägga till minne eller andra moduler. Du kan koppla in kameror, GPS och andra verktyg. Den 3,8-tums LCD-skärm kan visa 65. 000 färger med en upplösning på 240 × 320 bildpunkter. Det är en pekskärm, vilket innebär att du kan interagera med menyalternativ genom att helt enkelt peka på skärmen. Den har också en USB-port samt en laddare vagga, en laddare adapter för bilen och en AC-adapter för hemmet.

  Software funktioner

  iPAQ 3835 använder Microsofts Pocket PC 2002 operativsystem. Telefonen har handstilsigenkänning, du kan låsa systemet och öppna den igen genom att underteckna skärmen. Du kan öppna upp en begränsad version av MSN Messenger för att chatta med vänner, och använder Outlook för att kolla e-post, Word att skriva dokument, Excel att göra kalkylark och Internet Explorer för att surfa på nätet. IPAQ 3835 kan trådlöst Internet med hjälp av mobiltelefon systemets satellit. Annan programvara funktioner inkluderar miniräknare, kalender, stoppur, larm och en personlig schemaläggare.

  Underhållning funktioner

  iPAQ 3835 kan användas för kul liksom affärs-och ringer ändamål. Du kan ansluta telefonen till en dator och ladda upp MP3 och WMA ljudfiler. Du kan ladda ner MP3-filer från någon lön platsen, telefonen ska ha tillräckligt med minne för att rymma flera album. Använd Windows Media Player för att spela dessa filer. Audible. com filer kan laddas ner, vilket ger dig tillgång till ljudböcker och radioprogram och ladda ner e-böcker stängs telefonen till ett elektroniskt bok. IPAQ 3835 levereras med en mikrofon, och du kan manipulera ljudet av din röst med hjälp av ljudinspelaren spel erbjuder enkla, som solitaire, eller mer komplexa spel som "Bejeweled", är också nedladdningsbara.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Hur man testar en Ethernet-kabel

Relaterade artiklar


 • hur man formaterar om en HP Pavilion dv1000
 • hur man väljer en Lenovo laptop
 • hur man byter en Dell hårddisk
 • hur man slår på PC nätaggregat utan moderkort
 • hur du partitionerar en virtuell disk
 • hur man återställer en användares lösenord i XP
 • Hur gör jag enkelt rengöra en dator hårddisk?
 • hur man kan kolla på nätet datorminne
 • hur man fyller en Samsung CLP-300 kassett
 • hur man ansluter en bärbar dator till en LCD-TV