Dator > Lägga till en skrivare till en tcp ip

 • Lägga till en skrivare till en tcp ip


 • Ett TCP IP-skrivare är en nätverksskrivare som används i ett företag, universitet eller stora företag miljö. Det är den skrivare som mer än en dator --- och oftast mer än en näringslivsavdelningen --- användningsområden. Varje dator som använder denna typ av skrivare har att installera nätverket skrivaren med TCPI guiden skrivarinstallationen

  Du behöver:.
  Skrivare TCP /IP-värdnamn
  . Skrivardrivrutiner.


  1.
  Logga in på datorn som administratör. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och välj "Skrivare och fax. "Klicka på" Lägg till ny skrivare "och vänta på att" New Printer Wizard "skärm ska visas. Klicka på" Nästa "för att fortsätta.
  2.
  Välj" Lokal skrivare ansluten till denna dator "från listan med alternativ och avmarkera rutan som gör att datorn automatiskt upptäcka och installera" Plug and Play "skrivare. Klicka på rutan för att ta bort bocken. Klicka på" Nästa ".
  3 .
  Välj "Skapa en ny port och Standard TCP /IP-port" i listan över tillgängliga alternativ som visas och klicka på "Next. "
  4.
  Få skrivarens TCP /IP-värdnamn från datorn nätverksadministratören. Skriv TCP /IP-värdnamnet i inmatningsfältet. När du anger skrivarens namn hamnen namnet Fyll automatiskt.
  5.
  Klicka på "Nästa" om ett fönster visas om att enheten cant hittas på nätet. Ibland visas, men genom att klicka nästa du åsidosätta den här.

  6.
  Låt installationsguiden för att avsluta och klicka på "Finish. " Guiden Lägg till skrivare visas fönstret igen. Välj märke och modell skrivare från listan över nedrullningsbara alternativ. Om skrivaren inte visas, klicka på "Har diskett" och installera cd-drivrutiner. Du kan be administratören datornätverk för skrivardrivrutiner om de ännu inte är installerad på datorn. I de flesta fall förarna kommer att vara förinstallerat på datorn och du kommer att se datorns namn i listrutan. Välj "Nästa" om ett fönster visas ger dig namnet på skrivaren och frågar om du vill behålla den nuvarande drivrutiner.
  7.
  Namn skrivaren på den här datorn. Du kan exempelvis kalla den "Försäljning reception," "Reception" eller något annat lämpligt namn som hjälper dig att identifiera den för dess placering. Klicka på "Nästa" och kontrollera att skrivardelning alternativet inte är markerad. Klicka på "Nästa" och skriva ut en testsida om så önskas. Klicka på "Finish" och använda skrivaren som vanligt.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:grafikkort uppgraderingar till min Compaq Presario sr1834nx

Relaterade artiklar


 • hur att mata ut en iPod innan du kopplar
 • hur man byter den optiska enheten i en Dell D600
 • Hur man överför SD-kort medier
 • hur reparera en scanner fel på en HP Officejet 7140
 • Varför min laptop säga att den har två hårddiskar?
 • Toshiba a305d-S 6848 specifikationer
 • Felsökning en HP 2000C
 • hur man byter en HP 2200 företag huvudet bläckstråleutskrift
 • kan inte få muspekaren för att markera
 • hur du lägger till en rysk tangentbord