Dator > Lägga till en andra grafikkort

 • Lägga till en andra grafikkort


 • Med mer än ett grafikkort blir en teknik trend. Köra dubbla grafikkort kan hjälpa till att förbättra det totala resultatet samt ger användarna möjlighet att utnyttja flera bildskärmar. I många fall kan du köpa grafikkort tillsammans i paket för att kunna göra kompatibilitet. Men om du köpte ditt grafikkort för ett tag sedan, och är nu bara beslutar sig för att lägga till en annan, installationen är inte nödvändigtvis något svårare. När du köper en ny andra grafikkort är det fortfarande en bra idé att forskning kompatibilitet förväg.

  Du behöver:
  andra drivrutinerna till grafikkortet CD
  . Valfritt datorn manuellt.
  Valfritt skruvmejsel.
  Valfritt antistatiska armbandet.


  1.
  Stäng av datorn genom att först stänga av den. Se till att du tar bort kabeln från antingen väggen eller datorn strömförsörjningen innan du installerar något. Sedan tar du bort bildskärmen kabeln från baksidan av ditt installerade grafikkort. Om det behövs, skruva loss skruvarna på kabeln först, och sedan ta bort den. Ta bort eventuella ytterligare kablar från baksidan och framsidan av kabeln som kan hindra installationen.
  2.
  Ta bort sidostycket till datorn fallet. Efter att ha avlägsnat fallet panelen, jorda dig genom att röra en metall källa eller använda en antistatisk armband, som du kan köpa på många datorbutiker online och offline. Sedan försiktigt flytta alla interna kablar eller band undan för att en tydlig bild av ditt moderkort.
  3.
  Lokalisera en ledig AGP-, PCI-eller PCI Express-kortplats, beroende på vilken typ av video kort du installerar. När du har hittat en ledig plats, sätter ditt grafikkort försiktigt. Se till att den passar väl in i rätt kortplats, och fästet passar på plats på baksidan av datorns hölje. Skruva i fästet på baksidan av det andra grafikkortet. När du har fysiskt installerar den andra grafikkort, omorganisera alla interna kablar eller band som du kan ha flyttat. Anslut panelen datorns sida och skruva den på plats om det behövs.
  4.
  Anslut bildskärmskabeln till det ursprungliga grafikkortet. Om du har en annan bildskärm, ansluter du den till det nya grafikkortet vid behov. Återanslut alla andra extra kablar och kraftkablar. Slå på datorn och låt operativsystem som ska startas upp. Sätt in CD-skivan för andra grafikkort i CD-skivan. Följ stegen i installationsguiden till fullbordan. När du har installerat den andra videon kortets drivrutiner, kan du behöva starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man raderar en inspelningsbar CD

Relaterade artiklar


 • hastigheten på IDE-kontra SATA-diskar
 • hur man formaterar om en HP Pavilion dv1000
 • Hur man testar och välja en bärbar dator
 • Hur gör jag enkelt rengöra en dator hårddisk?
 • hur du uppdaterar 2400 ATI-drivrutinerna på en Dell
 • hur du kan få mitt verktygsfält tillbaka på mitt skrivbord i Mac
 • hur du justerar ljusstyrkan på en datorskärm
 • Vad betyder RAM om pratar om en dator?
 • specs på SONY VGN-ar150g
 • hur du utöka din laptop batteri