Dator > hur man väljer en bärbar dator

 • hur man väljer en bärbar dator


 • Många föredrar bekvämligheten med en lätt bärbar dator över vikten av en skrymmande stationär dator. Tekniken har utvecklats snabbt, och de kvaliteter som en gång var så lockande i stationära datorer, som hållbarhet och stora skärmar, finns nu tillgängliga i bärbara datorer. När du har beslutat att köpa en bärbar dator, har du fortfarande att sålla bland en massa möjligheter. Göra din forskning innan du handlar, och du kommer att spara tid, pengar och besvär att hantera med en olämplig laptop.

  Du behöver:. .
  juvelerares skruvmejsel som

  Innan du in i en butik och prata med en säljare


  1
  Vet när att handla. Om du har tid, inte köper en bärbar dator utan att vänta och se för försäljning. Bärbara datorer är dyra, men återförsäljare ofta erbjuder speciella säljfrämjande erbjudanden, och även en liten rabatt kan spara en märkbar summa pengar. Fox Business föreslår att köpa en dator under back-to-school försäljning eller runt helgerna, då butiker annonsera nyare teknik och försöka sälja det som finns kvar av äldre modeller.
  2.
  Bestäm hur mycket pengar du kan och är beredda att spendera. Du behöver inte bryta banken för att köpa en anständig laptop, men att fastställa en budget kommer att hjälpa dig, och en säljare, smala sökfältet.
  3.
  Reda på varför du behöver eller vill en bärbar dator. Studenter, affärsmän, barn och stay-at-home moms kommer att använda sina datorer för olika uppgifter. Kommer du att titta på filmer? Lagring av digitala fotografier? Nedladdning av musik? Skriva papper? Driva ett företag? Redigera film? Sociala nätverk? Vissa bärbara datorer är skapade med en viss typ av person i åtanke. Innan du anger en butik eller surfar på nätet kataloger, identifiera hur du vill använda datorn.

  När du kommer till affären och är redo att bläddra (och köpa)


  1.

  När du kommer till butiken, leka med olika bärbara datorer. Fråga en säljare om skillnaderna mellan Mac och PC. The Wall Street Journal pekar den mångsidighet och överkomliga priser på bärbara datorer, medan applåderade Mac för att vara säkrare, erbjuda framgångsrika kundsupport och hjälp "stilig och pålitlig" Apple-program. .
  2
  I en 2010 artikeln identifieras PC Magazine några standard delar i en modern laptop: minst 3 eller 4 USB-portar (med minst en som också fungerar som en eSATA-port ), en DVD-brännare, webbkamera och media kortläsare.
  3.
  PC Magazine pekar på att när man tittar på bärbara datorer bör du ta reda på om utsidan är gjord av metall eller plast . Metall är tunga, medan plast är billigare.
  4.
  Bestäm om du planerar att pendla eller resa med den bärbara datorn på en regelbunden basis. Om du kommer att behöva släpa den bärbara datorn till och från arbetet eller skolan, anser en lätt bärbar dator med en mindre skärm och större batteri. Om du planerar att hålla din bärbara dator hemma, kan en större skärm är mer tilltalande, särskilt om du planerar att använda den att titta på filmer, och batteritiden är inte en affär brytare.
  5.

  Om du behöver en bärbar dator som fungerar snabbt och effektivt, vara noga med att fråga om processorn. The Wall Street Journal berömmer Intels Core Series, i3 de, i5 och i7, men påpekar också att Advanced Micro Devices och Intels Core 2 Duo utföra tillräckligt.

  tips och varningar


 • Försök att köpa den bärbara datorn från en butik som erbjuder ett förlåtande politik för återvändande. Om du inte känner dig bekväm med den bärbara datorn du har valt inom de första veckorna, kanske du vill prova en annan.

Previous:nothing Next:minneskapacitet på en HP DC5000

Relaterade artiklar


 • hur man byter en laptop ljudkort
 • hur isär en MacBook Air
 • HP n5420l specifikationer
 • hur man ställer Linksys Wireless router programvara
 • hur du uppdaterar gateway drivrutinerna till grafikkortet
 • hur du ställer in logitech profiler musknapp i Windows
 • Hur ändrar jag zoomnivå på Windows Media Player?
 • Hur laddar jag ned musik från en skiva till en dator?
 • hur du använder din nvidia kort att bränna VHS till DVD
 • hur man byter batteri i en OptiPlex gx260