Dator > hur man öppnar en HP laptop ze4900

 • hur man öppnar en HP laptop ze4900


 • Vid någon punkt kommer din bärbara dator måste uppgraderas eller repareras. Detta är verkligheten med att äga en bärbar dator. Att lära sig att korrekt demontera din HP Pavilion ze4900 laptop är en användbar färdighet som kommer att gälla för alla datorer som du någonsin äger. Byta din bärbara maskinvara kräver att du isär den bärbara datorn hölje i viss utsträckning. Till exempel att ta bort din processor eller grafikkort kräver att du helt isär din bärbara dator ytterhölje

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator och dra ur nätsladden från sin sockel. Stäng LCD-skärmen, placera den bärbara datorn nedåt, och sedan placera den med öppningen kanten framåt. Leta reda på batteriet i det övre högra hörnet av nedre höljet. Tryck på batteriet avtryckaren, ta tag i batteriet ansikte tallrik, och sedan dra ut batteriet ur facket och lägg den åt sidan.
  2.
  Leta reda på hårddisken facket nära centrum av botten hölje längs den övre kanten av den bärbara datorn. Ta bort sina två behåller Phillips-skruvar, och dra sedan köra ut ur sitt fack.
  3.
  Bänd de fyra gummifötterna från alla fyra hörnen på undersidan hölje med en liten , platt skruvmejsel. Leta reda på minnet lock nära mitten på nedre höljet. Avlägsna de två Phillips huvud-skruvarna som håller plastkåpan på den bärbara datorn, och ta sedan bort locket från den bärbara datorn. Sprid två behåller flikarna på var sida om RAM-modulen i facket. Luta modul med 45-graders vinkel och dra sedan ut modulen ur sin minnesplats. Upprepa detta för båda modulerna inuti minnet facket.
  4.
  Leta reda på trådlösa kortet fack i den bärbara datorns övre vänstra hörnet. Ta bort Phillips-skruvarna säkra facket på plats, och ta sedan bort locket. Koppla de två antennkablarna från det trådlösa kortet, och sedan sprida den grövre lås på varje sida av kortet. Luta kortet uppåt i en vinkel, och sedan ta ut kortet ur sitt fack.
  5.
  Placera den bärbara datorn vertikalt med den bakre kanten uppåt. Ta bort de två Phillips-skruvarna från den bakre kanten. Placera den bärbara datorn uppåt och öppnar LCD-skärmen så långt som möjligt. Från och med F3, tryck ner den tangenten och sedan sätta en liten platt skruvmejsel bakom nyckeln och bänd upp på tangentbordet locket för att frigöra den del av locket från den bärbara datorns övre hölje. Tangentbordet omfattar är en tunn plastremsa ovanför tangentbordet församling. Upprepa detta för F8, F11 och "Hem"-knapparna tills tangentbordet locket är helt frikopplad från den bärbara datorn.
  6.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvar framgår av tangentbordet locket. Luta tangentbordet uppåt och placera den med framsidan nedåt på handledsstödet området. Koppla bort tangentbordet bandkabel från moderkortet. Ta bort tangentbordet församling från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  7.
  Leta växla kretskortet längs den övre kanten av den bärbara datorn övre hölje. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra den till den bärbara datorn. Lyft upp på växel högra sida för att koppla bort den från moderkortet, och lyft sedan växel ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  8.
  Leta reda på svarta högtalare montering längs övre höljet's överkant. Koppla om högtalarkablarna sträcker sig från enheten på moderkortet. Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra talaren montering på plats. Lyft högtalare församling ur den bärbara datorn.
  9.
  Leta reda på CD /DVD-enheten inuti högra delen av bärbara övre hölje. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra den till den bärbara datorn. Tryck på baksidan av enheten för att frigöra den från enheten facket. Ta tag i ansikte tallrik och dra ut den ur den bärbara datorn höljet.
  10.
  Leta LCD videokabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort kabeln från dess kontakt nära mitten av moderkortet. Ta bort de tre Phillips-skruvarna från varje LCD gångjärnet. Lyft displayen monteringen av den bärbara bas och ställ den åt sidan.
  11.
  Placera den bärbara datorn basen nedåt, och sedan ta bort de 15 kvarvarande Phillips-skruvarna från botten hölje. Placera den bärbara datorn ansiktet upp igen, och rotera sedan beräkna så baksidan mot dig. Ta bort de två återstående Phillips-skruvarna från baksidan.
  12.
  Ta bort de två Phillips-skruvarna från ytan av den övre höljet, säkra den till den bärbara datorns bas. Koppla pekplattan bandkabeln från dess kontakt som ligger strax ovanför pekplattan enheten på moderkortet. Ta tag i kanterna av den övre höljet och ta sedan bort den från den bärbara datorns bas. Detta kommer att avslöja interna innehållet i din bärbara dator.


Previous:nothing Next:hur man fixar en lös skärm på en gateway laptop

Relaterade artiklar


 • Toshiba a305d-S 6848 specifikationer
 • hur du lägger upp videor till ett hopp enhet
 • hur du ställer in en trådlös HP-skrivare
 • hur man uppgraderar Windows Media Player för Netflix
 • hur man installerar en upprätt DVD-brännare med en bricka
 • vad är livet på en cruser USB-minne?
 • hur att mata ut en iPod innan du kopplar
 • hur man fixar knappar på Dells laptop tangentbord
 • hur man byter DVD på Dell Dimension 9100
 • rundll problem