Dator > hur man kan få PC-filer på en Mac

 • hur man kan få PC-filer på en Mac


 • En Macintosh-dator kan komma åt filer som skapats av PC-program, med hjälp av program som liknar dem på datorn, men att arbeta på ett sätt som är specifika för en Mac. Ladda Macintosh iWork demonstrationsprogram svit för att komma åt PC-filer. Proceduren är enkel och, med smärre skillnader, kommer att fungera på ungefär samma som om det ursprungligen hade skapats på Mac. PC-filen kan sparas i Mac-format när det har visats

  Du behöver:.
  Extern PC-formaterad hårddisk eller USB-minne.
  iWork programsvit.


  1.
  Ladda iWork demonstrationsprogram svit från Apples webbplats. Dubbelklicka på filen när den har hämtats. Följ kommandot instruktionerna för att installera "Sidor", "Numbers" och "Keynote" program insidan av en iWork mapp på Mac hårddisk.
  2.
  Högerklicka på skrivbordet . Välj "Ny mapp" från popupmenyn. Namnge mappen "PC-filer. " Dubbelklicka på "PC Files" att öppna sina fönster. Högerklicka insidan av fönstret. Välj "Ny mapp" från popupmenyn. Namnge mappen "Text". Upprepa denna procedur två gånger. Namnge mappar "PowerPoint 'och' Spreadsheets. "
  3
  Anslut en extern PC-formaterad hårddisk till Mac USB-port. Om ett USB-minne används istället, anslut kontakten på USB-flash-enheten i en USB-port på Mac.
  4.
  Dubbelklicka på ikonen för extern PC -formaterade hårddisk eller på ikonen för USB-flash-enheten som nu på skrivbordet. .
  5
  Dra PC-filer från det fönster som har öppnats i lämpliga mappar inne i "PC Files" fönster: texten filer inne i "Text" mapp, PowerPoint filer inne i "PowerPoint"-mappen och kalkylblad filer inne i "kalkylark" mappen.
  6.
  Vänta en kopia förloppsindikator visas, fyller i från vänster till höger och sedan försvinner . Avmontera hårddisk eller flash-enheten från Mac genom att dra symbolen till papperskorgen. Ta bort flash-enhet eller hårddisk från USB-porten på Mac.
  7.
  Klicka en gång på "Text"-mappen. Välj "Visa info" från "Arkiv" i rullgardinsmenyn. Välj "Sidor" från "Öppna med" rullgardinsmenyn på den vertikala fönstret som visas. Stäng fönstret genom att klicka på den röda knappen i det övre vänstra hörnet.
  8.
  Upprepa denna procedur med "PowerPoint 'och' kalkylark" mappar, bara välja "Keynote" och "Numbers , "respektive från" Öppna med "drop-down menyer.
  9.
  Dubbelklicka på en PC textfil inne i" Text "-mappen för att starta Sidor ordbehandling program insidan av iWork programsvit mapp. Dubbelklicka på en PC PowerPoint-fil inne i "PowerPoint"-mappen för att starta programmet Keynote insidan av iWork programsvit mapp. Dubbelklicka på en PC kalkylbladsfil inne i "kalkylark"-mappen för att starta programmet Numbers insidan av iWork programsvit mapp.

  Tips och varningar


 • Du måste köpa iWork efter demon tiden är slut om du vill fortsätta använda den.

Previous:nothing Next:hur du säkerhetskopierar en databas på en disk

Relaterade artiklar


 • Hur man överför mina personliga bilder på USB-port
 • specs på SONY VGN-ar150g
 • hur man formaterar en Panasonic Lumix minneskort
 • hur man byter en bläckpatron i en HP 6310 skrivare
 • hur man gör en dator plocka upp en trådlös signal
 • hur man fyller en Epson 82 bläckpatron
 • specifikationerna för HP LaserJet 4250
 • hur man registrerar en Dell laptop
 • hur du kopierar en dator till en flash-enhet
 • Toshiba A300 specifikationer