hur man ansluter en bärbar dator till en monitor och tangentbord
Dator > hur man ansluter en bärbar dator till en monitor och tangentbord

 • hur man ansluter en bärbar dator till en monitor och tangentbord


 • Bärbara datorer erbjuder många anpassade alternativ för nytta och komfort. Du kan njuta av den bärbara funktionerna i en bärbar dator ännu vill ha desto mer bekväm bildskärm och tangentbord storlek i samband med skrivbord. Detta kan uppnås med de flesta bärbara datorer, allt du behöver är lämpliga hamnar. Moderna bärbara datorer kan ansluta med de flesta vanliga datorskärmar, men äldre tangentbord kanske inte är kompatibla. Välj ett tangentbord med USB-anslutning för att säkerställa det kommer att fungera med din laptop. Även med adaptrar, en del äldre tangentbord helt enkelt kommunicerar inte korrekt med dagens bärbara programvara.

  Du behöver:
  VGA-bildskärm
  . USB-tangentbord.


  1.
  Stäng av datorn och stäng locket. Undersök sidorna och baksidan av din bärbara dator för att hitta VGA-port. Denna hamn har en liten trapetsformat öppning med flera rader av små hål, plus en hål på vardera sidan.
  2.
  Anslut VGA-kabeln från bildskärmen till VGA-porten på den bärbara datorn och Dra åt skruvarna på vardera sidan av kontakten för att hålla övervaka på plats.
  3.
  Öppna och slå på den bärbara datorn.
  4.
  Leta displayen växla nyckel, som kommer att vara en av nycklarna märkt "F1" till "F12" nästan högst upp på tangentbordet. Den nyckel du söker kommer att ha en öppen rektangel på den, eller kan ha en ikon av en bärbar dator och den öppna rektangel, som representerar en bildskärm. Det är allmänt "F5", "F7" eller "F8", men varierar beroende på tillverkare.
  5.
  Tryck på "Fn" och "F5" eller annan utsedd tangent på tangentbordet samtidigt. Detta bör sända skärmen till den externa bildskärmen. På vissa modeller trycka på samma tangentkombination igen kommer du att kunna visa samma skärm både på inbyggd och extern bildskärm.
  6.
  Sätt in installations-CD som medföljde USB-tangentbord till din bärbara CD-enhet om det medföljde en. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programvaran tangentbordet föraren. Om CD-skivan inte startar automatiskt, klicka på "Start" och välj "Dator" och dubbelklicka på CD-enheten. Dubbelklicka på filen som heter "Setup. exe" eller "Driver. exe" för att starta installationen.
  7.
  Anslut tangentbordet till en USB-port när anvisningarna på skärmen säger att du ska göra det, och slutföra installationen genom att följa anvisningarna. Om tangentbordet kom utan förare, helt enkelt ansluta den till en USB-port och låt Windows för att upptäcka den nya hårdvaran. Följ alla anvisningarna på skärmen för att ställa in den nya hårdvaran, och sedan börja använda det nya tangentbordet när systemet visar att den är klar.

  Tips och varningar


 • När Tangentbordet är inkopplad, datorn kan automatiskt växla kontroll till det externa tangentbordet och inte ta input från inbyggda tangentbordet. Detta bör vända när det externa tangentbordet är frånkopplad.

Previous:nothing Next:hur man köper en ny gaming dator

Relaterade artiklar


 • specifikationer: HP LaserJet 4p
 • Hur ändrar jag zoomnivå på Windows Media Player?
 • hur man avveckla en HP bärbar dator
 • hur man frysa hårddiskar
 • hur man slår på PC nätaggregat utan moderkort
 • Vilka är fördelarna med Virtual Desktop Infrastructure?
 • funktioner i 8086 mikroprocessor
 • hur man byter tangentbord på en Dell Latitude D600
 • hur du skannar ett dokument med en HP LaserJet 3200
 • vad är en Athlon processor?