Dator > hur du ställer in och kontrollera flera skärmar till ett ATI-kort

 • hur du ställer in och kontrollera flera skärmar till ett ATI-kort


 • ATI Catalyst Control Center är utformat för att användas med ATI grafikkort. Vissa modeller av ATI-korten utgångar så att du kan ansluta två bildskärmar till datorn. ATI Catalyst Control Center kan också användas med en bärbar dator med både ett ATI grafikkort och en videoutgång, såsom VGA, HDMI eller DVI-anslutning. Inifrån ATI Catalyst Control Center kan du välja vad som visas på varje bildskärm, samt ställa sin resolution

  Du behöver:.
  2 datorskärmar.
  VGA, DVI eller HDMI-kablar.

  anpassa enskilda bildskärmar


  1.
  Stäng av datorn och sedan ansluta båda skärmarna till skärmen utgångar på baksidan av datorn med VGA-eller DVI-kablar. Ofta kommer grafikkortet inkluderar adaptrar som gör att du kan ansluta en VGA-kabel till DVI-porten eller en DVI-kabel till VGA-porten. Sätt på datorn och övervakar När anslutningarna har säkrats med skruvarna fäst ändarna av kablarna.
  2.
  Högerklicka på skrivbordet och klicka på "ATI Catalyst Control Center "på snabbmenyn för att öppna programvaran.
  3.
  Klicka på "Bildskärmar Manager" på vänster sida baren på ATI Catalyst Control Center.
  4.
  Leta reda på rutan " Desktop och Display inställning ". Klicka på "Detect Displays" för att visa ett stort "1" eller "2" på varje skärm. Displayen som "1" visas är ditt huvuddisplayen. Om du vill ändra detta, dra ikonen i displayen som du skulle sätta som din huvuddisplayen i boxen märkt "Main".
  5.
  Klicka på en display för att välja sina preferenser. När du klickar använda rullgardinsmenyerna längst ned i fönstret för att välja upplösning, färgkvalitet, uppdateringsfrekvens och rotation. Klicka på "OK" för att spara dina ändringar.

  Välja Display Configuration


  1.
  Håll "Windows"-tangenten och tryck på "P" för att öppna för dubbla skärmar Snabbväljare.
  2.
  bestämma vilken typ av konfiguration som du vill använda från de fyra möjliga alternativ. Välj "dator bara" om du vill inaktivera den andra skärmen och bara använda första skärmen. "Duplicera" kan du spegla den första skärmen på den andra skärmen. Detta är användbart om du ger en presentation eller din dator är ansluten till en HDTV för videouppspelning. Om "Extend" väljs, kommer båda skärmarna oberoende av varandra, och objekt kan dras fram och tillbaka mellan fönstren. Detta är mycket användbart när multitasking, eller om du använder flera program samtidigt. Slutligen, "endast projektorn" kommer att stänga de viktigaste bildskärm, och endast visa en bild på den andra bildskärmen, vilken som standard blir den viktigaste bildskärmen. När "Projektor Only" är inaktiverad kommer den största bildskärmen återgå till huvudsidan övervaka status.
  3.
  Klicka på den inställning som du vill använda för att aktivera skärmen konfiguration.


Previous:nothing Next:hur man återställer en westell 6100 modem

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med att använda ett USB-minne
 • hur du tar bort HP Pavilion A720
 • hur du uppdaterar drivrutiner för min Microsoft trådlös mus & tangentbord
 • Hur återställer jag a la gard elektroniska lås?
 • Hur man monterar ett USB-minne i Windows
 • hur du uppgraderar RAM på HP Pavillon dv2000
 • IBM Thinkpad-dator komponenter
 • hur man fyller en HP 338 patron
 • hur man byter en Presario 2100 bios batteri
 • hur du återvinner gamla patroner