hur du ställer in HP Officejet 6300 nätverksanslutningar
Dator > hur du ställer in HP Officejet 6300 nätverksanslutningar

 • hur du ställer in HP Officejet 6300 nätverksanslutningar


 • Du behöver inte ansluta en skrivare till varje dator i nätverket om de alla behöver skriva regelbundet. Med HP Officejet 6300 inkluderar en nätverksport som låter dig ansluta skrivaren direkt till din router om du har ett trådbundet nätverk. Även om skrivaren inte innehåller en inbyggd trådlös adapter, är det också möjligt att sätta upp en trådlös nätverksanslutning med skrivaren. Inställning av HP: s nätverksanslutning krävs installation av mjukvaran och ändra några inställningar

  Du behöver:
  Ethernet-kabel.
  Trådbunden eller trådlös router.
  USB-kabeln.

  trådbundna nätverk


  1.
  Haka en Ethernet-nätverkskabel till Ethernet-porten på nedre högra delen av baksidan av Officejet 6300. Anslut den andra änden till en av de öppna Ethernet-portar på nätverkets trådbundna routern.
  2.
  Anslut skrivaren nätadapter i ett vägguttag. Sätt i installationsskivan som följde med skrivaren i skivenheten på en av datorerna i nätverket.
  3.
  Klicka på "Nästa" och följ anvisningarna tills de belastningar installationsguiden för "Ansluta" skärm. Klicka på "Via nätverket" och välj "Nästa". Välj "Ja, installera skrivaren" alternativet.
  4.
  Upprepa proceduren för att installera programvaran på varje av de övriga datorer som är anslutna till det fasta nätverket. Välj "Genom nätverket" alternativet på varje dator.

  Trådlöst nätverk


  1.
  Anslut en USB-kabel till USB-porten på baksidan av Officejet 6300. Kör den andra änden av kabeln till USB-porten på en av datorerna anslutna till nätverket.
  2.
  Sätt installationsskivan i datorns enhet. Följ installationsanvisningarna på skärmen instruktionerna och välja "direkt till datorn"-valet i "Hur man ansluter" skärm. Klicka på "Finish. "
  3.
  Navigera till datorns "Start"-menyn och välj "nätverk". Klicka på "Nätverks-och delningscenter" för att få upp en lista med alternativ för delning.
  4.
  Klicka på "Aktivera nätverksidentifiering" och välj "Utför". Klicka på "Aktivera skrivardelning" och välj "Apply".
  5.
  Sätt programvaruinstallationen skivan i skivenheten av någon annan dator som är ansluten till nätverket. Följ instruktionerna på skärmen och navigera till "Network" i "Start"-menyn.
  6.
  Klicka på "Lägg till skrivare" och välj "Lägg till en nätverksskrivare" alternativ. Klicka på "Nästa" och välj "Officejet 6300. " Klicka på "Finish. " Installera programvaran och lägga till skrivaren på samma sätt med någon annan dator ansluten till ditt trådlösa nätverk.

  Tips och varningar


 • Om datorn kör Windows XP operativsystem du behöver för att navigera till en annan plats för att dela HP-skrivare. Klicka på "Start" och "Kontrollpanelen". Välj "Skrivare och annan maskinvara" och klicka på ikonen "Skrivare och fax. " Bläddra till "Tasks" och välj "Dela den här skrivaren. "

Previous:nothing Next:hur man kopierar en ISO-fil till USB

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag fläkten på en HP dv4000 laptop?
 • hur man bränner avi till CDRW
 • hur du ställer in logitech profiler musknapp i Windows
 • hur man utöka partitionen i en Windows 2000 Server
 • vad är en Pentium T3400?
 • hur du avaktiverar Windows-brandväggen i SBS 2003
 • Hur ändrar jag zoomnivå på Windows Media Player?
 • hur man fyller kanon cl41 patroner
 • hur man byter en Dell hårddisk
 • hur man byter tangentbord på en Dell Inspiron 600m