Dator > Vilka är fördelarna med Virtual Desktop Infrastructure?

 • Vilka är fördelarna med Virtual Desktop Infrastructure?


 • Virtual Desktop Infrastructure, eller VDI, möjliggör för organisationer att vara värd för sin känsliga och kritisk information i avlägsna datacenter samtidigt som deras anställda tillgång till det genom en rad olika traditionella kanaler såsom stationära och bärbara datorer och tunna kunder. En vanlig tunn klient är en dataterminal som består av en skärm, tangentbord och mus och köra program som kontrolleras av en fjärrserver med hjälp av en extern display protokoll. Dessa slutanvändarenheter fungera som virtuella skrivbord och kör som virtuella maskiner.

  Förenklad Desktop administrativa uppgifter och förvaltning

  Alla skrivbordet användaren vet att upprätthålla en skrivbord är ingen lätt uppgift. Det är ett omfattande arbete att regelbundet uppdatera operativsystemet med säkerhetskorrigeringar, uppgradera antivirusprogram, uppdatera program eller finjustera skrivbordet prestanda. Dessutom, säkerhetskopiera och skydda företagets data som finns på den anställde skrivbordet blir en mardröm med flera anställda skrivbord för att upprätthålla hela organisationen.  Som ett virtuellt skrivbord användare i en organisation distribuera VDI, har arbetstagaren befriats från dessa bördor som dessa uppgifter flyttas till utbildad IT-personal som hanterar datacenter där all nödvändig företaget program och data finns. IT-personal är också befriad från att hantera enskilda medarbetaren skrivbord. Desktop administration och förvaltning blir enklare för ett virtuellt skrivbord användare.

  Minskad Driftskostnader

  Företag spenderar en enorm mängd ekonomiska resurser på underhåll av data offline genom kostsamma lagringssystem. Ett alternativ till skivor, band och optiska skivor är lagringsvirtualisering, vilket gör att program kan få tillgång till en virtuell pool för lagring. Program körs mycket snabbare och företag kommer att hitta hantera, konfigurera och dela dessa enheter genom denna mekanism mycket lättare och därmed mer kostnadseffektivt. En VDI arkitektur är utformad för att dra nytta av lagringsvirtualisering.  Olika anställda får använda mer CPU-intensiva applikationer än andra. Snarare än att uppgradera hårdvaran prestanda enskild anställd stationära datorer, behöver stärka företag endast fullgöra sina fysiska servrar i datacenter och konfigurera deras server resurser för att möta de anställdas datoranvändning krav. Företagen kommer därför att spara på driftskostnaderna för maskinvara prestanda.

  stöder feltolerans

  VDI arkitektur är feltolerant eftersom ett fel i en enskild virtuella skrivbord inte stoppa driften av andra virtuella skrivbord. Dessutom datacenter i en VDI arkitektur utrustad med backup resurser och felsäkert åtgärder för att skydda mot katastrofala misslyckanden. En VDI arkitektur är också utformad med makt redundans för att skydda mot förlust av makt.

  Expanderbar Arkitektur

  En VDI är utformad för att stödja en mängd olika operativsystem, inklusive Windows, Linux och Mac. Arkitekturen är utbyggbart för att tillgodose alla andra framtida operativsystem för persondatorer. Detta gör att organisationer med en VDI arkitektur att anpassa sig till olika miljöer anställd skrivbordet lätt.  Samma arkitektur stöder inte bara skrivbord utan portabla system såsom bärbara datorer och mobila enheter, inklusive iPods och USB-minnen.

  stöder distansarbete och Mobile Computing

  En VDI möjliggör för anställda att arbeta på distans hemma på deras personliga skrivbord när du använder ett säkert virtuellt skrivbord kanal via Internet.  En organisations fjärrkontroll säljteam, mobila arbetstagare och personalen på fältet kan dra fördel av sin VDI arkitektur för att kommunicera säkert på företagsägda bärbara datorer, personliga skrivbord, iPods och minnen utan att äventyra företagets känsliga företagsdata.


Previous:nothing Next:vad gör processorhastigheter betyder?

Relaterade artiklar


 • hur du avaktiverar Windows-brandväggen i SBS 2003
 • hur man ställer in en Linksys trådlös router till ett kabelmodem
 • hur man fyller Skrivare Canon bläckstråleskrivare
 • hur man fixar knappar på Dells laptop tangentbord
 • hur man fyller en Lexmark antal bläckpatron 1
 • skrivare som skriver ut CD & DVD
 • hur man återställer Lexmark 2500 Series
 • de bästa bärbara datorer med Blu-ray
 • hur man fixar en buffringstjänsten problem
 • hur man hämtar en usb serienummer