Hur byter jag fläkten på en HP dv4000 laptop?
Dator > Hur byter jag fläkten på en HP dv4000 laptop?

 • Hur byter jag fläkten på en HP dv4000 laptop?


 • Som bärbara datorer krympa i storlek och växer i makt, är ett resultat ökade uppvärmning av komponenterna. Maskiner såsom HP Pavilion dv4000 kräver kraftfulla fläktar för att skingra värmen och reglera systemet temperatur. Med den stora arbetsbördan, fläktar slits ut och täppa med skräp, sätta systemet i fara för överhettning. För att åtgärda detta är det ibland nödvändigt att ersätta dessa fans

  Du behöver:. .
  Zero-storlek stjärnskruvmejsel


  1
  Stäng av datorn. och sedan ta bort nätsladden och alla externa apparatur. Vänd den bärbara datorn och ta bort batteriet genom att skjuta spärren i riktning noteras.
  2.
  Leta reda på hårddisken täcka nära batteriet hamnen. Ta bort de två skruvarna som håller den på plats med ett noll-storlek Phillips skruvmejsel, lyft sedan av den och ställ den åt sidan. Ta tag i fliken på höger sida av hårddisken. Dra försiktigt ut hårddisken ur datorn och ställ den åt sidan.
  3.
  Ta bort strömbrytarskyddet. Lossa och avlägsna de tre skruvarna på baksidan datorns undersida, nära batteriet hamnen. Vänd på datorn, öppna bilden och tryck på knappen Infoga ovanför "delete"-knappen. Lyft byta locket på datorn bostad och ställ den åt sidan.
  4.
  Ta bort tangentbordet. Ta bort de fyra skruvarna hittade precis under omkopplarskyddet att lossa tangentbordet. Lyft tangentbordet från kanten nära skruvarna och ta bort flatkabeln från systemkortet. Lägg tangentbordet åt sidan.
  5.
  Bort displayen montering. Vänd på datorn för att visa undersidan, sedan leta upp och ta bort de två skruvarna på sidan av batteriet hamnen och nära den yttre kanten av höljet. Ta bort kablar från den trådlösa antennen. Vänd på datorn på ovansidan och öppna skärmen. Koppla bort flatkabeln ansluta displayen till moderkortet. Ta bort de fyra skruvarna som håller displayen till datorns hölje, ta sedan bort displayen och den åt sidan.
  6.
  Ta bort den övre luckan. Slå på datorn på undersidan och ta bort alla elva skruvar på höljet. Vänd datorn rätt igen och ta bort de tre skruvarna höljet nära toppen av maskinen. Ta bort kabeln från styrplattan, lyft sedan upp ärendet och ställ den åt sidan.
  7.
  Ta bort systemkortet. Vänd datorn upp och ned. Leta reda på systemkortet och ta bort högtalarkabeln från det. Vänd datorn rätt igen och ta bort de 8 skruvarna som håller skölden moderkortet till kärran. Frigör skölden systemkortet och ställ den åt sidan.
  8.
  Koppla bort ljud, USB, Bluetooth och kablar fläkt från systemkortet.
  9.

  Ta bort de fyra skruvarna som håller fläkten till moderkortet.
  10.
  Lyft ut fläkten församling som omsluter fläkten.
  11.
  Avlägsna de tre skruvarna som håller fläkten i församlingen, och skjut ut fläkten. Skjut in den nya fläkten på plats och vända stegen för att installera det och rekonstruera din HP dv4000.


Previous:nothing Next:vad är en Pentium T3400?

Relaterade artiklar


 • Hur tar bort en ram på en Acer Aspire 6930
 • hur man byter CMOS-batteriet i en Dell sx280
 • hur du kör dolda program från ett USB-minne
 • hur du justerar ljusstyrkan på en datorskärm
 • hur du uppgraderar processorn på en Toshiba Satellite A75-S211
 • vad är SDR SDRAM?
 • hur man använder enheter Imation flash
 • hur du tar bort SSL-certifikat från IIS
 • hur man fyller 74 hk patroner
 • hur du återvinner gamla patroner