Dator > hur du synkroniserar en mobil enhet med mac

 • hur du synkroniserar en mobil enhet med mac


 • Synkronisering en mobil enhet till en Mac kräver ett program som är kompatibelt med operativsystemet Mac OS X för att tillgodose enhetens funktioner. En mobil enhet kan synkroniseras till Mac med program som ingår i operativsystemet Mac OS X eller, i fråga om Bluetooth trådlös synkronisering, ett program som köpts in för denna särskilda användning. Synkronisering en mobil enhet till Mac är inte komplicerat, även om stegen i programmet måste följas exakt för att utföra uppgiften

  Du behöver:.
  USB-kabel.

  Media Synkronisera Program


  1.
  Anslut ena änden av en USB-kabel till den mobila enheten och den andra änden till Mac USB-port.

  2.
  Dubbelklicka på ikonen för en synkronisering program som medföljer Mac OS X-operativsystemet och är i "Program"-mappen, till exempel iTunes-programmet. (Se länken i Resources. )
  3.
  Klicka på ikonen för den mobila enheten om du synkroniserar programmets huvudfönster.
  4.

  Välj "Musik", "Video" eller "Apps" fliken högst upp på skärmen. Kontrollera musik, video eller app-filer under fliken. Klicka på "Sync"-knappen längst ner på skärmen.
  5.
  Avsluta synkronisering programmet efter ett stater fönster för bekräftelse att filerna har kopierats till den mobila enheten. Dra ikonen för den mobila enheten på skrivbordet till papperskorgen. Koppla bort USB-kabeln från den mobila enheten och från USB-porten på Mac.

  Bluetooth Synkronisering Program


  1.
  Ladda ner och installera en Bluetooth-synkronisering program till Mac-skrivbordet, till exempel The Missing Sync-programmet. (Se länken i Resources. )
  2.
  Tryck på "Meny" knappen på den mobila enheten. Navigera till "Inställningar" och välj "Bluetooth" i listan över presenterade val. Välj "På".
  3.
  Välj "Bluetooth"-ikonen från det övre högra hörnet på skärmen på Mac. Välj "På" från rullgardinsmenyn.
  4.
  Starta Bluetooth-synkronisering program som är i "Program"-mappen genom att dubbelklicka på dess ikon. Välj ikonen för den mobila enheten från under "Devices" på vänster sida av programmet.
  5.
  Välj "Musik", "Video" eller "Apps" fliken högst upp på skärmen och relaterade filer att synka som visas under fliken. Klicka på "Sync"-knappen.
  6.
  Vänta som en förloppsindikator längst ned på skärmen fyller i från vänster till höger. Avsluta Bluetooth synkroniserar programmet när förloppsindikatorn är helt fyllas i.

  Basic Synkronisera Program


  1.
  Anslut ena änden av en USB-kabel till den mobila enheten och den andra änden till Mac USB-port. Dubbelklicka på ikonen för en synkronisering program som medföljer Mac OS X-operativsystemet och är i "Program"-mappen, till exempel, iSync programmet. (Se länk i Resources. )
  2.
  Välj "Koppla data på datorn och enheten" från "För första synkroniseringen" rullgardinsmenyn. Kontrollera "Turn on Sync" kryssrutan.
  3.
  Markera "Kontakter" kryssrutan. Välj "Alla kontakter" från "Synkronisera" i rullgardinsmenyn under "Alla kontakter".
  4.
  Markera "Kalendrar" kryssrutan. Välj "Alla" underifrån "Kalendrar".
  5.
  Klicka på "Sync"-knappen längst upp till höger i programmets skärm. Avsluta programmet när "Sync"-knappen slutar snurra. Dra ikonen för den mobila enheten på skrivbordet till papperskorgen. Koppla bort USB-kabeln från den mobila enheten och från USB-porten på Mac.

  Tips och varningar


 • aldrig ur en mobil enhet från en Mac utan att ha varit omonterade först.

Previous:nothing Next:Felsökning av en HP Deskjet F-4140

Relaterade artiklar


 • kan inte få muspekaren för att markera
 • hur du formaterar en DVD-R skiva
 • Vad betyder RAM om pratar om en dator?
 • hur man rengör HP Deskjet patroner
 • hur du tar bort SSL-certifikat från IIS
 • hur man använder en iPod som en extern hårddisk utan iTunes
 • hur man uppgraderar en ny MacBook hårddisk
 • hur man öppnar OptiPlex gx270
 • hur du uppgraderar processorn på en Toshiba Satellite A75-S211
 • hur man fyller en färgpatron