Dator > hur du använder din nvidia kort att bränna VHS till DVD

 • hur du använder din nvidia kort att bränna VHS till DVD


 • Ägare av NVIDIA Quadro SDI capture kortet kan registrera analog video från deras videobandspelare. Ytterligare programvara kan konvertera video till MPEG-2 format och bränna VHS filmen på en DVD. Konvertera dina VHS bibliotek till DVD bevarar kvaliteten i din video och frigör utrymme i media skåp. Enligt NVIDIA webbplats tillåter Quadro fånga kortet samtidig fångst av fyra videokällor. SDI-gränssnitt capture-kort stöder SD, HD och 3G-SDI video

  Du behöver:. .
  S-videokabel
  Komposit ljudkabel.

  Capture VHS Video


  1.
  Anslut video utgången på videobandspelaren till NVIDIA ingångsport med en S-videokabel. Anslut ljudet från din videobandspelare till fånga kortet med en komposit ljudkabel, och se att matcha de färgkodade kablarna med sina anslutningar.
  2.
  Klicka på "Start"-menyn och dra musen till "Alla program" och "Tillbehör". Klicka på "Windows Movie Maker. "
  3.
  Klicka på "Fånga från videoenhet" i det övre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på "OK" och tryck på "Play" på din videobandspelare. Övervaka din inspelad video i förhandsgranskningsfönstret.
  4.
  Klicka på "Stop"-knappen i förhandsgranskningsfönstret för att avsluta inspelningen. Stäng Windows Movie Maker.
  5.
  Ladda ner och installera en video-konvertera program från en webbplats som DVD Video Soft, Extensoft eller Koyote Soft (se Resurser). Köra programmet.

  DVD Video Soft


  1.
  Klicka på "Video" för att öppna en filhanterare på din hårddisk.
  2.
  Dubbelklicka på "Mina dokument" och "Mina videoklipp" för att hitta din fångade VHS video. Dubbelklicka på namnet videofilen att ladda den i omvandlaren.
  3.
  Klicka på "to DVD" längst ner i fönstret. Sätt in en DVD i din DVD-brännare. Klicka på "Burn".

  Extensoft


  1.
  Klicka på "Lägg till videoklipp" att leta efter din Videoklippen i din "Mina videoklipp" mappen. Dubbelklicka på filen för att ladda den i videoklipp listan.
  2.
  Klicka på "Exportera"-fliken längst upp på skärmen. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Format" och dra musen till "MPEG2. " Klicka på fliken "Hem".
  3.
  Klicka på "Konvertera. " Klicka på ". . . " knappen för att välja din output mapp och klicka på "OK". Stäng Extensoft programmet.
  4.
  Kör din DVD-bränning. Dra ditt MPEG-2 fil från en stationär mapp till din DVD innehållsförteckning. Sätt in en tom skiva och klicka på "Bränn".

  Koyote Soft


  1.
  Klicka på "Lägg till filer" längst upp i fönstret. Leta reda på din video som tagits i "Mina videoklipp" mappen.
  2.
  Klicka på "DVD (NTSC-format)" under "Output Format" längst ned på skärmen. Klicka på "Konvertera Video" för att aktivera dina VHS filmer i en MPEG-2 fil med AC3 ljud. Stäng Koyote omvandlaren.
  3.
  Kör din DVD-bränning. Sätt in en tom skiva och dra dina MPEG-2-filer till innehållet listan. Klicka på "Burn" för att skapa en video-DVD från din konverterade källa videofil.

  Tips och varningar


 • Minska skärpa när du tar VHS-video som du tänker konvertera till MPEG-2 formatet. Den lägre skärpa skär ned på video buller i slutprodukten.

Previous:nothing Next:hur man utöka partitionen i en Windows 2000 Server

Relaterade artiklar


 • hur du partitionerar en 500 GB mac hårddisk
 • hur man programmerar högerklicka knapp på en Logitech trådlös mus
 • hur man fyller Skrivare Canon bläckstråleskrivare
 • hur man fyller kanon cl41 patroner
 • hur man fyller en HP 110
 • hur man utöka partitionen i en Windows 2000 Server
 • hur du tar bort SSL-certifikat från IIS
 • hur du använder din nvidia kort att bränna VHS till DVD
 • hur du kör dolda program från ett USB-minne