Dator > hur man fyller kanon cl41 patroner

 • hur man fyller kanon cl41 patroner


 • CL-41 är tricolor patron tillverkad av Canon. Denna patron används med Canon Pixma-skrivare som iP1800. När bläcket tar slut i bläck, kan du fylla den med alla tre färger bläck. De flesta av de refill kit som finns på marknaden innehåller alla erforderliga verktyg och utrustning som behövs för påfyllning. Om du inte hittar en refill kit, kan du köpa enskilda artiklar
  1.
  Lägg några pappershanddukar på ett plant stabilt underlag.
  2.
  Skala av "Canon 41C" etikett från toppen på patronen. Detta kommer att avslöja tre små fylla hål. Du kommer att märka att dessa hål är för små för en nål för att få igenom.
  3.
  Använd en tumme borr för att borra varje hål lite större. Kontrollera att det är precis stort nog för nålen att passera.
  4.
  Ta en stor nål och stick i varje hål bara för att undersöka vilken färg kammare är det. Du vill inte att injicera fel färg i ett hål så det är bättre att kolla först.
  5.
  Fyll sprutan med 6 ml bläck.
  6.
  Injicera bläcket sakta i varje kammare tills bläcket börjar bubbla ut ur hålet.
  7.
  Tvätta sprutan med varmt vatten.
  8.
  Fyll sprutan med nästa färg bläck, och injicera det i rätt färg kammaren.
  9.
  Steg
  Upprepa 7 och steg 8 för nästa bläck.
  10.
  tillbaka patronen i skrivaren. För bästa resultat, låt patronen sitta i skrivaren i minst åtta timmar efter påfyllningen. Detta kommer att tillåta bläcket att absorbera i svampen.


Previous:hur man fyller Skrivare Canon bläckstråleskrivare Next:hur man programmerar högerklicka knapp på en Logitech trådlös mus

Relaterade artiklar


 • hur man fyller kanon cl41 patroner
 • hur du partitionerar en 500 GB mac hårddisk
 • hur man programmerar högerklicka knapp på en Logitech trådlös mus
 • hur man fyller Skrivare Canon bläckstråleskrivare
 • hur du tar bort SSL-certifikat från IIS