Dator > hur du partitionerar en 500 GB mac hårddisk

 • hur du partitionerar en 500 GB mac hårddisk


 • Macintosh, liksom varje dator, bygger på en hårddisk för att köra operativsystemet eller tillhandahåller lagring för filer, mappar och program. Partitionera en extern 500 GB (gigabyte) hårddisk gör att uppgifterna delas för enklare tillgänglighet. Partition den externa 500 GB-enhet med verktyg som följer med Mac OS X operativsystem. Förfarandet är enkelt och kräver inte använder något ytterligare program
  1.
  Anslut USB-eller Firewire-kabel ansluten till den externa 500 GB hårddisk till lämplig kontakt på Mac. Vänta tills ikonen för den hårddisk att visas på skrivbordet.
  2.
  Starta programmet Skivverktyg som medföljer Mac OS X genom att dubbelklicka på dess ikon på insidan av " Utilities "mappen som är inne i" Program "-mappen.
  3.
  Klicka på ikonen för den externa hårddisken i den vänstra kolumnen i Skivverktyg programmets huvudfönster.
  4.
  Välj "partition" fliken högst upp på skärmen. Avmarkera "Mac OS 9 drivrutiner installerade" kryssrutan. Välj antal partitioner som du vill skapa, till exempel 2, från "Volume Scheme" drop down meny som är under fliken.
  5.
  Dra ett fönster inne i den vertikala kolumnen under rullgardinsmenyn för att skapa den första partitionen. Namn den första partitionen i "Name" kolumnen till höger om den vertikala kolumnen. Välj en formatering typ från "Format" menyn som är under "Namn"-kolumnen, till exempel, Mac OS Extended.
  6.
  Gör ytterligare partitioner som önskas på samma sätt som den första. Klicka på "Apply" knappen längst ner på skärmen när du är klar partitionering den externa hårddisken för att återgå till den ursprungliga Skivverktyg programmets skärm.
  7.
  Klicka på "Radera" knappen längst ner på skärmen. Vänta i en serie av linjer bläddra upp insidan av den mellersta kolumnen på skärmen. Avsluta Skivverktyg programmet när raderna inte längre rulla.

  Tips och varningar


 • Partitionera en hårddisk raderas alla data som redan är på den.

Previous:hur du tar bort SSL-certifikat från IIS Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur man fyller Skrivare Canon bläckstråleskrivare
 • hur man programmerar högerklicka knapp på en Logitech trådlös mus
 • hur du tar bort SSL-certifikat från IIS
 • hur du partitionerar en 500 GB mac hårddisk
 • hur man fyller kanon cl41 patroner