Dator > top datorväska tillverkare

 • top datorväska tillverkare


 • En dator som skyddar de känsliga delarna i datorn. Fall kommer i flera olika former, storlekar och färger. Hur du planerar att använda din dator kommer att avgöra vilken typ av fall bör du köpa när man bygger en ny dator. Faktorer att tänka på är fallet storlek, luftflöde, utbyggbarhet, hamnar, LED-lampor indikator, plats för flera fläktar, och kompatibilitet med interna komponenter såsom styrelser. Det finns vissa datorlådor som har högt betyg av konsumenterna.

  Cooler Master

  Cooler Master "RC-922-KKN1-GP HAF 922" ATX Miditower mål var en av de bästa konsumtionsval både intellireview . com och bestcovery. com. Denna 10-vik, har mid-Tower 3 fläktar-två 200-mm fläktar i fronten och toppen för luftintag och en 120-mm bak fläkt för frånluft. Fläktdrift håller datorn sval och är mycket tyst. Ärendet har minskats från sin föregångare och passar under datorarbetsplatser möbler. Det har flera USB-portar och finns i svart. I september 2010, är genomsnittliga priset för den här datorn fall $ 113,92.

  Antec Nine Hundred Two Chassi

  Antec Nine Hundred Two Chassi var en annan topp plocka av privata konsumenter i både intellireview. com och bestcovery. com. Detta 9-bay svart fall har kortats 5 inches från tidigare modeller för enkel förvaring under ett skrivbord eller arbetsstation. Fallet överdelen har en 220-mm spisfläkt, medan fronten har tre 120-mm fläktar och baksidan har en 120-mm fläkt. Detta fall fungerar bra för dem med hårdvara och över-klockor som ger en hel del värme. Även om inte lika rymlig som andra fallet modeller ger den tillräckligt med utrymme för delar, luftflöde och tillägg av en extra sida fläkt. Den har en eSATA-port, två ljud-portar och två USB-portar. I september 2010 var medelpriset på $ 124,56.

  Antec Twelve Hundred Black Tower

  Antec Twelve Hundred Black Tower är en större version av Antec Nine Hundred. Det är en av bestcovery. com: s val av en datorväska med bästa luftflöde design. Du kan montera upp till fyra 120-mm fläktar i fronten av lådan, och det har en 200-mm frånluftsfläkt på toppen. Denna 16-bay fulltower kan ta upp en hel del utrymme under skrivbordet, men det ger bra luftflöde för att hålla huvudet kallt datorsystem och kör ett tillförlitligt sätt. Den bakre kontrollpanelen tillhandahåller en strömbrytare som styr elektrisk spänning till varje fläkt. Du kommer att betala mer för extra utrymme och fläktar. I september 2010 var medelpriset på $ 166,69.

  Cooler Master Centurion 534 Chassi

  Cooler Master Centurion 534 Chassi är en svart Miditower som har fem externa 5,25-tums fack, fyra interna 3. 5-tums fack och en extern 3,5-tums fack för utbyggbarhet. Installationen är relativt enkel med en icke-verktyg maska design som också främjar luftflöde. Även om det finns någon främre fläkten finns det en 120-mm sida fläkt och en 120-mm bak fläkt. Ärendet har också två USB 2. 0-portar, två ljud-portar och en IEEE 1394a-port. Denna datorväska är överkomligt med en genomsnittlig September 2010 pris på $ 67,96.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:specifikationerna för en eMachines m5410

Relaterade artiklar


 • Ta bort och radera en hårddisk & börja om
 • Compaq Presario 1600 specifikationer
 • hur man reparera en Dell Inspiron 6000
 • hur man ansluter en wii spel till en syncmaster T220HD bildskärm
 • vad är en a56k pci data / fax modem?
 • hur man byter cd-spelare på min bärbara dator
 • hur du ställer in Linksys Wireless-kort wpc54g
 • hur man gör ett modem snabbare för internet
 • hur gör jag bygga en Dell-dator?
 • hur man ansluter en router till en T1-linje