Dator > hur man bygger ett bra spel dator

 • hur man bygger ett bra spel dator


 • Ett bra spel dator kräver högre prestanda hårdvara än en traditionell stationära datorer. Utanför grafikintensiva industri yrken såsom CAD och filmskapande, moderna videospel skatt resurserna på en dator på ett sätt som de flesta andra program aldrig metoder. Moderna spel är utformade med inställningar för att skala från mycket blygsamma datorer till de dyraste hårdvaran finns. Gaming datorer är byggda på ett sådant sätt att uppgraderingar är fördelade över tiden, vilket ökar livslängden på datorn.

  Du behöver:
  ren, mjuk t-shirt
  . Gentle diskmedel.
  Bakpulver tandkräm.


  1.
  Besluta om en ATX-stil fallet. Det finns hundratals modeller konstruerade med spel i åtanke. De flesta spel fall ge extra ventilation jämfört med vanliga datorlådor.
  2.
  Välj ett nätaggregat. Även om många fall kommer med ett nätaggregat, har en speldator högre makt krav och oftast en bättre strömförsörjning behövs. Ett nätaggregat som en seriös gaming dator bör vara minst 750 i betyg.
  3.
  Välj Central Processing Unit. Nästan alla av dagens processorer är minst dual-core, och vissa har fyra eller fler kärnor. Detta möjliggör spel att utföra flera uppgifter samtidigt. Snabbare processorer är alltid bättre, men i varje processor-serien finns det en punkt där det pris som betalats för CPU är exponentiellt mer än den nivå av prestanda erhålls. Det är ett bättre värde att köpa en processor som är en eller två modeller under början av raden. Nuvarande jämförande CPU prestanda kan hittas på PassMark (se Resurser).
  4.
  Välj ett moderkort. En moderkort måste stödja processorn i steg 3 samt passa in i fallet som valts i steg 1. Vissa moderkort har andra funktioner avsedda för gamers, såsom flera kanaler minne och extra PCI-E x16 platser för att köra flera grafikkort. En moderkort kan innehålla upp till fyra fullängds PCI-E x16 grafikkort för att köra fyra grafikkort samtidigt.
  5.
  Välj RAM. Efter moderkortet väljs, måste du installera den typ av RAM stöder, som i allmänhet antingen DDR2 eller DDR3. De flesta moderkort stöder dual-channel minne, vilket betyder ytterligare prestanda är vunnet om RAM-minne är installerat i matchande par. Ett spelsystem ska ha inte mindre än fyra gigabyte RAM-minne.
  6.
  Välj ett grafikkort. Detta är den viktigaste delen av en gaming dator. Precis som processorer, upp på linjekort video är alltid exponentiellt dyrare än de extra nivå som uppnåddes av prestanda. -Grafikkort fungerar grundat på tal i en serie, med högre siffror representerar snabbare grafikkort. Om flera grafikkort kommer att installeras, se till grafikkort stöder denna konfiguration innan köp. Nuvarande jämförande grafikkort prestanda kan hittas på PassMark (se Resurser).
  7.
  Välj en hårddisk. Spel är nästan alltid installeras på hårddisken eftersom det går snabbare än en optisk skivenhet. Två hårddiskar kan installeras i en randig konfiguration för ökad prestanda. En SSD-enhet, samtidigt som många gånger dyrare än en traditionell hårddisk, ger minst fyra gånger mer prestanda än en traditionell magnetisk enhet.
  8.
  Välj en optisk enhet. Val är en DVD-brännare, en Blu-Ray läsare /DVD-brännare combo, eller en Blu-Ray brännare. En Blu-Ray brännare bränner också CD och DVD.
  9.
  Vill kan du välja ett ljudkort. Gaming datorer som används för att alltid kräva ljudkort. Men ljudkort byggd på dagens moderkort kommer att ge surroundljud vid höga bithastigheter. Ljud kort är fortfarande tillgängliga. De flesta är utformade med spelare i åtanke, men det är fortfarande möjligt att ha en high-end gaming dator utan en.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man rengör en Canon i960 skrivhuvud

Relaterade artiklar


 • Jag kan inte överföra mina filer från en CD till en PC
 • hur du skannar hem foton
 • min HP-dator kommer inte att erkänna det trådlösa kortet
 • hur du importerar bilder med kameran IPAD Anslutningssats
 • hur du ställer in program för en HP c7250 skrivare
 • maskinvarukomponenter på en stationär PC
 • kanon iP90 felsökning
 • hur du ökar videominne på Compaq sr5710y
 • hur man återställer Epson 260
 • hur du uppdaterar drivrutiner för ett tangentbord