Dator > hur man demonterar en HP ze4200

 • hur man demonterar en HP ze4200


 • Demontering din HP Pavilion ze4200 laptop kan du spara pengar när det gäller att ersätta trasiga hårdvara eller uppgradering av din bärbara dator, jämfört med att gå till en verkstad. Det möjliggör också för dig att lära dig fungerar datorn så att du kan felsöka problem bättre i framtiden. Men att låta sig demontering av ze4200m i de flesta fall, tomrum garantin

  Du behöver:.
  Skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn och koppla bort alla kablar inkopplade i maskinen, vrid sedan den bärbara datorn upp och ned med ryggen närmast dig.
  2.
  Dra batteri låsa upp spärr, som ligger i det övre högra hörnet på den bärbara datorn, ner med ena handen och dra ut batteriet som ligger på baksidan högra kant den bärbara datorn, ur batterifacket.
  3.
  Rotera den bärbara datorn så den sida som öppnar upp är närmast dig, så ta bort de två gummipropparna från det hårda hål drivskruven längs bottom-mitten kant den bärbara datorn. Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
  4.
  Ta bort hårddisken, som ligger längs nedre mitten kant den bärbara datorn.
  5.
  bort de två skruvarna från baksidan av minnesmodulen locket som finns ovanför hårddiskfacket i det nedre mellersta delen av den bärbara datorn. Ta bort minnesmodulen locket.
  6.
  Bred klämmorna på var sida om minnesmodulen ut, bort från minnesmodulen, vilket kan göra att luta uppåt. Lyft och ta bort minnesmodul.
  7.
  Ta bort de två skruvarna i botten av Mini PCI locket, som ligger till höger om minnesmodulen viken.
  8.
  bort de två antennkablarna från botten av Mini PCI-kort, sedan sprida klämmorna på varje sida av Mini PCI-kort ut, vilket gör att Mini PCI-kort att luta uppåt. Ta bort Mini PCI-kort.
  9.
  Vänd laptop med rätt sida upp och placera den bärbara datorn så baksidan är närmast dig.
  10.

  Ta bort skruven från mitten av varje av skärmen gångjärn, rotera sedan den bärbara datorn så att framsidan är närmast dig. Öppna bevaka och driva det så långt tillbaka som du kan.
  11.
  Sätt en skruvmejsel bakom höger, mitten och vänster sida av den sista raden av nycklar och försiktigt bända tangentbordet täcka upp. Ta bort tangentbordet locket.
  12.
  Ta bort de fyra skruvarna bakom sista raden av tangenter på tangentbordet som håller fast tangentbordet till den bärbara datorn och sedan lyfta och baksidan delen av tangentbordet och placera den framför sig med baksidan av musen styrplattan.

  tretton.
  Koppla flatkabeln som ansluter tangentbordet till den bärbara datorn från den bärbara datorn och sedan lyfta och ta bort tangentbordet.
  fjorton.
  bort de två skruvarna i mitten av den bärbara datorn, där tangentbordet brukade vara.
  15.
  Sätt skruvmejsel i hålet mellan skruvarna och tryck skruvmejseln åt vänster för att driva CD /DVD-ROM-enhet ur back-högra kanten av HP Pavilion ze4200 laptop. Ta ut CD /DVD-ROM-enhet.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur du lägger till minne till en Acer bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar RAM-minne för Compaq nc6000
 • hur man överklockar AMI BIOS
 • Inaktivera en förare kluster disk
 • Hur uppgraderar jag processorn med en noggrannhet som M70?
 • Vad gör du om din CD DVD-spelare inte kommer att fungera på en bärbar dator
 • hur man uppgradera min dator
 • hur man återställer en HP 4100-serien skrivare
 • hur man byter LCD på en Toshiba Satellite P205-s6287
 • hur dela Internet med en Bluetooth-
 • hur man rengör en thinkpad