Dator > hur du ställer in Linksys Wireless-kort wpc54g

 • hur du ställer in Linksys Wireless-kort wpc54g


 • En Linksys WPA54G trådlöst kort gör stationära datorsystem utan inbyggda trådlösa funktioner för att ansluta till ett trådlöst Internet nätverk. Denna Linksys trådlösa kortet levereras komplett med en WPC54G adapter för att säkra den till PCI-kortplats på moderkortet, till en antenn hjälper kortet plocka upp signaler Internet och programvara för att konfigurera delar med systemet. För att installera Linksys trådlös adapter, skrivbordet fallet, eller torn, kommer att öppnas

  Du behöver:.
  Skruvmejsel

  Setup Wizard


  1.
  Sätt i Setup Wizard skivan i CD /DVD-ROM-enhet. Guiden bör automatiskt börjar löpa. Om inte, klicka på startknappen på skrivbordet och välj "Kör". Skriv in "D: \ setup. exe". I fältet
  2
  Välj "Klicka här för att starta" på inställningsmenyn. . Godkänn villkoren och tryck på "Nästa".
  3.
  Stäng av datorn. (Lämna Setup Wizard skivan i den optiska enheten. )
  4.
  Sätt Linksys Wireless WPC54G adaptern i motsvarande PCI-platsen på datorn när du tillfrågas. Öppna Desktop Tower eller fall att få tillgång till PCI-plats inuti. Instruktioner variera för att öppna ärendet. Vissa fall kan vara öppna genom att trycka på en flik som ligger i fronten av lådan, medan andra kräver skruvarna tas bort från sidopanelen. Panelen kommer att glida av. Kontrollera att alla stiften på kortet är att beröra kontakterna i kortplatsen. Fäst adaptern till chassit med PC: ns infästning flik. Adaptern hamnar ska vara tillgängliga när tornet är stängt.
  5.
  Stäng tornet. Sätt i den trådlösa kortet i adaptern.
  6.
  Sitt antennen står nära eller på toppen av tornet. Anslut stå kablar till hamnar på

  Linksys Adapter. Sätt i antennkabeln med den blå kontakten i motsvarande blå porten "CENTER myran. " Bifoga alla återstående antennkablar till andra "ANT" portar.
  7.
  Ström på datorn. Guiden kommer att upptäcka införas Linksys adapter och trådlöst kort och du uppmanas att välja ett nät som ska anslutas.

  konfigurera routern


  1.
  Välj "tillgängliga trådlösa nätverk" på Setup Wizard. Programvaran kommer att söka för alla tillgängliga nätverk i intervall. Välj ett nätverk.
  2.
  Klicka "Connect" och "Nästa".
  3.
  Välj "Infrastructure Mode" för att ansluta till en nätverk med en åtkomstpunkt eller router. Du kan också välja "Ad Hoc-läget" för att ansluta till en annan trådlös enhet direkt utan åtkomstpunkt. Om vald, måste du välja ett nät läge eller standard kanal när det efterfrågas. Hit "Nästa".
  4.
  Välj den metod säkerhet nätverket har, till exempel WEP eller WPA Personal. Välj "Disabled" om nätverket inte har någon säkerhet.
  5.
  Ange WEP-nyckel eller lösenordsfras i motsvarande fält om det behövs. WEP-nyckel eller lösenordsfras måste matcha den i nätverket. Klicka på "Nästa".
  6.
  Klicka på "Spara" på fältet Bekräfta nytt skärmen Inställningar. Klicka på "Exit" när du är klar och Grattis visas. Klicka på "Anslut till nätverket" för att spara de nya inställningarna.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:det bästa Desktop PC-högtalare

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan IDE & SCSI-hårddiskar?
 • mini trådlös optisk mus instruktioner
 • Inaktivera Radeon Express 200 grafikkort i en Hewlett-Packard
 • hur du lägger till minne till Dell Latitude D820
 • hur du lägger till virtuella skrivarportar
 • hur man byter trumma i Konica Minolta magicolor 2300
 • ATI Mobility Radeon HD 2400 prestanda
 • atom vs Core 2 Duo prestanda
 • hur man byter en CD i en IBM Thinkpad 770
 • hur reparera IBM T40 laptop