Dator > det bästa Desktop PC-högtalare

 • det bästa Desktop PC-högtalare


 • Datorns förmåga att producera god ljudkvalitet kan vara mycket viktigt att många olika användare. . Oavsett om du lyssnar på din favoritlåt eller spelar videospel, kan de högtalare som du har med din dator kan påverka dina erfarenheter. Många olika typer av högtalare har tillverkats för att ge användarna den bästa kvaliteten av ljud.

  Audioengine 5 högtalare

  Om priset inte ett problem som du utrusta din dator med högtalare, kan du köpa en uppsättning den Audioengine 5s. Den enkla konstruktionen på högtalarna kan användas för att estetiskt passa alla datorer inrättas. Högtalarna har två ljudingångar för att låta dig koppla in dem till flera system samtidigt. En attraktiv tillämpning av Audioengine 5 högtalare är de två spereate stickkontakter. Med dessa kontakter kan du ställa dina högtalare upp åtskilda från varandra och de kan användas med någon form av ljudkälla. De viktigaste takeaway från att använda Audioengine 5 högtalare är dyr prislapp. Vid 325,00 per set dessa högtalare får inte vara överkomligt för alla. Måtten 10 inches hög, 7 inches bred och nästan 8 inches djup, kan dessa högtalare vara för stor att passa i det område du avsätter för dina högtalare. Den Audioengine 5 högtalare kan köpas i butiker som Best Buy, Radio Shack eller annan elektronik butiker.

  Altec Lansing Expressionist

  Skapad av Altec Lansing, Expressionist Ultra MX6021 högtalarna är ett bra val att utrusta din dator med. Den högtalarpar kan hittas för en $ 149 prislapp som gör dem överkomliga för fler individer än de dyrare höga högtalare. Expressionist Högtalarna har en unik design för dig som gillar sin dator produkter att sticka ut. Dessa högtalare kommer också med en stationär fjärrkontroll som ger dig möjlighet att justera volymen och andra inställningar utan att vara mitt framför konsolen. Men de Altec Lansing-högtalare Expressionist begränsad på grund av deras korta högtalarkablar. Kablarna längd gör det svårt att placera högtalarna där du kanske vill. Dessa högtalare finns på diverse elektronik butiker som bästa köp.

  Logitech Z-5

  På $ 79,00 per set, Logitech Z-5 bära en låg prislapp för alla konsumenter som vill uppgradera sin dator högtalare. Högtalarna erbjuder rundstrålande akustik, vilket betyder att ljudet hörs från högtalarna i åtta olika riktningar. Användare kan ansluta sin Logitech högtalare till sin dator via en USB-kontakten, hellre än att behöva en nätadapterns kontakt. Dessa högtalare är också kompatibla med både Macintosh och PC. Högtalarna åstadkommer en stor mängd bas för lyssnare som tycker att höra dunka i sin musik. Volymen för dessa högtalare också måste kontrolleras via datorn eftersom de inte har en egen volymkontroll.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:Toshiba Satellite M305-s4910 tangentbord specs

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en thinkpad
 • spänningsregulator vs överspänningsskydd
 • hur man optimerar en bärbar dator eller laptop
 • hur man fixar skärmen på en Toshiba M300
 • hur du ställer in trådlös skrivardelning
 • hur man uppgraderar en gateway 7510gx grafikkort
 • hur man rengör ett pc som ny
 • hur man defragmentera en iMac med Intel
 • demontering instruktioner för XPS M1330
 • hur man uppgraderar en Asus Eee PC SSD 900A