Dator > Lexmark X2580 instruktioner

 • Lexmark X2580 instruktioner


 • Lexmark X2580 är en allt-i-ett-skrivare som låter dig skanna, kopiera, faxa och skriv ut. Skrivaren innehåller också "Lexmark Imaging Studio" programvara som tillåter en användare att ändra olika utskriftsinställningar eller kontrollera status för maskinen. Att få X2580 igång kräver koppla in alla lämpliga kablar och med den medföljande installationsskivan

  Du behöver:.
  Lexmark installationsskivan

  Installation


  1.
  Stäng alla antivirus-och brandväggsprogram som är aktiv på din dator. Högerklicka på ikonen för programmet i aktivitetsfältet längst ner, höger sida av skärmen och välj alternativet "Avsluta" eller "Avbryt".
  2.
  Sätt i skivan som medföljer Lexmark X2580 i datorns skivenhet. Följ instruktionerna på skärmen tills du blir uppmanad att ansluta skrivaren.
  3.
  Anslut skrivarens nätadaptern i ett vägguttag. Öppna den vita plastlocket upptill på skrivaren. Lyft upp plastskydden över svart och färg bläck vagnar.
  4.
  Sätt i den svarta patronen i svart bläck vagn och sätt i färgpatronen i den färg-bläck vagn. Tryck ner plastskydden och stäng skrivarens övre ögonlocket.
  5.
  Anslut skrivarens USB-kabel till USB-porten på din dator. Följ instruktionerna på skärmen för att skriva ut en testsida.

  Använda programmet


  1.
  I datorns "Start"-menyn och välj "Alla program". Klicka på "Lexmark" mappen och välj "Lexmark Imaging Studio" alternativet. Klicka på "Setup och diagnostisera skrivare" i nedre vänstra hörnet av fönstret.
  2.
  Klicka på "Skrivare status" och kontrollera bilden i mitten av skärmen för att se den nuvarande bläcknivåerna i skrivarens bläckpatron. Navigera till "Hur man"-fliken. Klicka på länken för det förfarande som du vill lära dig om, till exempel "kuvert" eller "banners".
  3.
  Navigera till "Underhåll" fliken om skrivaren upplever anpassningen eller utskriftsproblem. Klicka på "Skriv ut en testsida" att skriva ut en ny testsida eller välj "Anpassa" för att automatiskt åtgärda anpassningen frågor.
  4.
  Gå till fliken "Avancerat" om du vill ändra inställningar och klicka på "Utskriftsstatus. " Ta bort bocken från "Spela upp anmälan"-rutan om du vill stänga av skrivaren röst anmälningar.
  5.
  Välj "Använd färg patron för svart och vitt" om du är slut på svart bläck och behöver använda färgpatronen i stället. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

  Skanna bilder


  1.
  Starta Lexmark Imaging Studio programmet. Öppna locket på toppen av Lexmark skrivare. Placera det dokument du vill skanna med framsidan nedåt på skanning glaset.
  2.
  Rada upp kanterna av dokumentet med pilarna dokument guide vid nedre vänstra änden av scanning glas . Stäng plastlock. Klicka på knappen "Skanna" på höger sida av skrivaren.
  3.
  Vänta att bilden ska visas i mitten av Imaging Studio-fönstret. Klicka på vänster eller höger pil ikonerna för att rotera den skannade bilden.
  4.
  Välj "Bläddra" och navigera till den mapp där du vill spara den skannade bilden. Skriv ett namn på filen i textrutan och klicka på "Spara".

  Tips och varningar


 • "Printer Status"-skärmen innehåller också länkar till Lexmarks webbplats att beställa nya svart och färg patroner för X2580.
 • Tryck "Black kopia" eller "Color kopia" med en handling i scanning sängen skriver ut en kopia av dokumentet automatiskt, utan att behöva skanna bilden först.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man konfigurerar ata & SATA-hårddiskar i Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man fyller kanon patroner
 • min HP Officejet 7310 kommer inte att skanna
 • vad är Centrino Mobile Technology?
 • hur man återställer en Sony drx710
 • Pentium III prestanda
 • hur man kan återställa en Dell Dimension
 • hur man bygger din egen PC Gamer dator
 • hur du vidarebefordrar e-post i Exchange 2007
 • hur man vrider skärmen i sidled på en bärbar dator
 • hur man återställer en HP 5440 bläckpatron