Dator > Hur använder jag en bärbar dator som en videoskärm?

 • Hur använder jag en bärbar dator som en videoskärm?


 • Om du någonsin befunnit dig ständigt vändning fram och tillbaka mellan fönstren på den stationära datorns skärm kan du ha nytta av att ha en bildskärm för att sprida ut ditt arbete mellan. Om du har en bärbar dator är det möjligt att använda det som en andra skärm

  Du behöver:. .
  Stationär dator
  bärbar dator.
  adaptern.

  För Mac


  1.
  Anslut den bärbara datorn till den stationära datorn. De flesta bärbara datorer har antingen en "Mini-DVI" eller "DVI"-adaptern för skärmen förlängning. Stationära datorer varierar med adaptrar, så din bästa insats är att följa sladden som går från din befintliga skärm till baksidan av datorn kolla om det finns en liknande adapter i närheten där det i. stickpropparDenna andra adaptern är avsedd för en extra skärm förlängning och kommer att vara antingen en "Mini-DVI", "DVI" eller "VGA"-format, och bör märkas. Använd sladden som passar dina behov bäst, till exempel en "Mini DVI till VGA" sladd kan vara vad du behöver.
  2.
  Klicka på "Systeminställningar. " Om detta inte är i "aktivitetsfältet" på undersidan av skärmen, klicka på "Apple"-logotypen i övre vänstra hörnet och rulla ned för att hitta den där.
  3.

  Klicka på "Bildskärmar". Detta kommer att dra upp en alternativknapp för att "Detect Displays", som du ska klicka på. Klicka på "arrangemang" fliken för att flytta runt på två skärmar för att visa hur de egentligen är placerad ovanpå skrivbordet.

  För PC


  1.
  Connect den bärbara datorn till den stationära datorn med den stationära avstängd. De flesta bärbara datorer har antingen en "Mini-DVI" eller "DVI"-adaptern för bildskärm anknytningar. Bestäm vilken adapter som du behöver för både bärbara och stationära, som kommer att antingen "Mini-DVI", "DVI" eller "VGA". Det kommer att bli en riktig adapter för att ansluta två. Exempelvis kan du behöva en "DVI till VGA"-adapter sladden. Starta skrivbordet.
  2.
  Dra upp "Egenskaper" fönster. Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Egenskaper". Klicka på "Inställningar" för att få upp vad som förefaller vara din 2 skärmar representerade. Du kan dra två ikoner för att åskådliggöra var de är i förhållande till varandra på skrivbordet.
  3.
  Aktivera den nya bildskärmen. Ett snabbt automatiskt ska komma upp där du uppmanas om du vill aktivera den nya bildskärmen. Klicka på "Ja". I samma meny, se till att rutan "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" är markerat. Klicka på "Apply".


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:HP LaserJet 1200 specifikationer

Relaterade artiklar


 • digital backup av hårddiskar
 • hur man kopplar en Seagate FreeAgent extern hårddisk
 • hur du säkerhetskopierar program på en Mac
 • xeon e5410 prestanda
 • hur man formaterar om en Acer laptop
 • hur man överklocka Athlon XP 1500
 • hur man sätter en Intel fläkt på ett moderkort
 • hur du uppdaterar drivrutiner 82810e
 • hur man reparera en sliten laptop sladd
 • HP LaserJet 1200 specifikationer