Dator > laptop visningsalternativ

 • laptop visningsalternativ


 • Medan laptop visningsalternativ varierar till viss del beroende på vilket operativsystem installerade (OS)-ditt viktigaste valen är Windows, Mac och Linux -. Windows-operativsystemet är den överlägset mest populära valet. Enligt Computer World, är Windows installerat på omkring 90% av alla datorer världen över. Med den överväldigande andel i åtanke, och inse att även Windows har själv sett flera varianter under årens lopp, gräva vi in de dominerande alternativen laptop-display för Windows OS.

  Teman

  Visningsalternativ kan hittas genom att klicka på "Start" och sedan välja "Kontrollpanelen" och slutligen "Display". Din första alternativet, och som tillåter en klick anpassning, är teman. Ett tema är endast en sammanhållen design element som innehåller en bakgrundsbild, ljud och ikoner i en uppsättning. Out of the box, erbjuder Windows ca 10 att välja på, med fler tillgängliga online. Akvarium, natur, rymd och Da Vinci är några av dina alternativ. Genom att manipulera temat alternativet kan användaren snabbt hitta en bärbar dator skärm som känns mer personlig.

  Bakgrund

  Om du inte är redo att gå alla ut och ändra allt om din skärm kan du navigera till fliken Skrivbord och välj från en mängd olika bakgrunder. En bakgrund är bara en bild eller grafik som har en sådan storlek att passa din laptop skärm. Skillnaden mellan detta och ett tema är att inga andra faktorer ändras. Markör, ljud och ikoner oförändrade.

  Skärmsläckare

  Skärmsläckaren fliken levereras med flera alternativ. En skärmsläckare är ett energisparläge som anger för Windows att stänga icke väsentliga verksamhet efter en period av inaktivitet. Skärmsläckaren i sig är en bild som flyger runt vad som normalt en svart skärm. Inget fel med en svart skärm, men tydligen var datoranvändare inte nöjda med det och ville ha flashiga, rörliga bilder i stället. Anledningen till en skärmsläckare i första hand är att stagnerande bilder kvar på bildskärm för länge kan bli permanent bränns in i skärmen. Således har vi möjlighet att välja en skärmsläckare och när den kommer att tillämpas av Windows.

  Färg och storlek

  När det kommer till din bärbara dator skärm, storleken roll, särskilt om du har dålig syn. Navigera till fliken Inställningar kan du välja skärmupplösning och färgkvalitet på laptop skärmen. Mindre upplösning betyder siffror och bokstäver som blir mindre och svårare att läsa, om du har en bättre chans att webbplatser som visar i sin helhet när de surfar på Internet. En högre upplösning gör tecknen lättare att läsa men du kanske måste rulla vågrätt för att se all information på en webbsida. Din slutliga valet är att färgen resolution, som är ett annat sätt att säga färgkvalitet. Högre kvalitet kräver mer resurser datorns minne men om du inte har en mycket gammal bärbar dator, bör effekten vara knappt märkbar.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:Inaktivera en Creative WebCam

Relaterade artiklar


 • typer av HP moderkort
 • hur man gör hoppa köra en startdiskett
 • om ett kraschat extern hårddisk
 • hur mycket video gör SD-kort håll?
 • hur man kombinerar en partition i xp
 • hur man ansluter en Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000
 • Jag kan inte överföra mina filer från en CD till en PC
 • hur man byter tangentbord av en Toshiba Satellite Pro 6100
 • Felsökning en HP 7590
 • hur man byter fläkt i en ThinkPad T43