Dator > hur man uppgraderar en Dell 8200 skrivbordet

 • hur man uppgraderar en Dell 8200 skrivbordet


 • Dell Dimension 8200 är en äldre Dell stationär dator. Det kom standard med en Intel Pentium 4-processor. Om du fortfarande har din 8200, med 2010 det har blivit lite föråldrad. Det betyder inte att du måste bli av med den, dock. Liksom de flesta stationära datorer, kan nästan alla komponenter i 8200 uppgraderas och bytas ut. Uppgradering av större komponenter kommer att ge dig en snabbare dator med mer minne och lagringsutrymme. Dessa uppgraderingar kommer att hjälpa dig klämma ytterligare några års användning av ditt skrivbord

  Du behöver:.
  Elektrostatiska handled band.
  Hårddisk.
  Minnesmoduler.
  CPU.
  AGP-grafikkort.
  PCI ljudkort.
  Termiskt fett.


  1.
  Öppna 8200 skrivbordet. Oavsett vad uppgraderingar du vill göra, måste du ta bort datorns hölje för att komma åt de inre komponenterna. Koppla ur strömkabeln och eventuell kringutrustning från datorn. Lägg det på sin sida. På höger och vänster sida av baksidan finns två spärrknapparna. Tryck på den högra knappen med en hand och dra upp på toppen av locket med den andra handen. Upprepa proceduren för vänster sida. Slutligen, håll datorns undersida med ena handen och öppna luckan upp.
  2.
  Uppgradera hårddisken. Uppgradera hårddisken är ett av de enklaste uppgraderingar som du kan utföra på din 8200. Du kan installera en större och snabbare köra för lite pengar. Den 8200 har fack för två hårddiskar. För att ta bort den gamla hårddisken, dra ur strömkabeln och datakabeln från baksidan av enheten. Tryck på den gröna flikarna på sidan av enheten och skjut köra ut ur viken. Skjut din nya hårddisk i facket tills den gröna flikarna på plats. Anslut strömkabeln och datakabeln. Upprepa proceduren om du vill lägga till en enhet till den andra viken. Det finns en andra data port och eluttaget på enheten kabeln i din 8200. Anslut bara de som på baksidan av din andra hårddisk.
  3.
  Uppgradera minnet. Byta dina moduler fabrik minne med högre kapacitet moduler kan ge dig en hastighet uppsving. För att installera nya minnet helt enkelt trycka ner om frigörandet slå på sidorna av minnesmodulerna och skjut moduler ur uttaget. Sätt i en ny modul i vägguttaget och trycka ner tills spärren låses på plats. Den 8200 kan ta upp till fyra 512-MB-minnesmoduler.
  4.
  Uppgradera grafik och ljud. Den 8200 har en plats på moderkortet för ett AGP-grafikkort. Med 2010 AGP är en föråldrad standard, men det finns fortfarande kort på marknaden. Om du inte har en i din dator, lägga till en kommer att ge dina videoklipp och spel en solid uppsving. Tryck frigöringsspaken på sidan av spåret och skjut in kortet i kortplatsen. När kortet är på plats, släpp spaken.  8200 har också flera öppna PCI-platser, så att du kan lägga till ett ljudkort. Höj säkra spaken på PCI-kortplatsen och skjut in kortet i kortplatsen. Släpp spaken. När ditt grafik-och ljudkort är installerade, följa tillverkarens anvisningar för installation av nödvändig programvara och drivrutiner på din 8200.
  5.
  Uppgradera processorn. Den 8200 kom med en Intel Pentium 4-processor. Uppgradering av processor till en snabbare Pentium 4 kan ge datorn en betydande prestandaökning. För att byta processorn, koppla fläktkabeln och fläkt strömkabeln från moderkortet. Lyft upp luftkanalen som täcker processorn. Kylflänsen hålls på plats av båda klämmorna. Tryck ut spärrarna på klippen och ta bort klippen. Lyft kylfläns upp och stänga av processorn. Lyft spärren på sidan av CPU-sockeln för att låsa upp processorn. Lyft CPU upp och ut ur uttaget. Sätt din nya processor i sockeln och sänka spaken. Applicera ett tunt lager av termisk fett på processorn och byta ut kylflänsen.

  tips och varningar


 • Överväg att lägga till en starkare CPU-fläkt och en del fans fall att hålla din nya komponenter svalna.
 • alltid en elektrostatisk handled band när uppgraderar datorn. Handleden bandet kommer att förhindra statisk elektricitet från att skada datorns komponenter.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man uppgraderar en Windows 2000 dator med en FireWire-port

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar snabbtangenter på en Toshiba laptop
 • Jag kan inte överföra mina filer från en CD till en PC
 • hur du ansluter till en HP-skrivare med hjälp av en Bluetooth-adapter
 • hur säkra ett Microsoft Exchange Server
 • hur man använder Boot Camp i Windows Update drivrutiner
 • hur man öppnar PowerBook G4 för reparationer
 • hur man installerar ett moderkort video
 • hur man programmerar kortkommandon på en HP Internet tangentbord
 • hur man spelar in med en ljudingång kort linje
 • hur man bränner en TiVo inspelning på en DVD