Dator > hur man demonterar en Compaq Presario C300

 • hur man demonterar en Compaq Presario C300


 • Att veta hur man demonterar din Compaq Presario C300 laptop kan du uppgradera din dator eller ersätta trasiga delar på din egen snarare än sprita ut pengar till en dator reparation butik. Ta bort locken på undersidan av enheten kommer att ge dig tillgång till ett antal av datorns komponenter och skruvarna som håller de inre komponenterna på plats. Ta bort tangentbordet ger dig enkel tillgång till moderkortet, processor, fläkt och värme komponenter sjunka

  Du behöver:.
  Skruvmejsel
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av din Compaq Presario C300 laptop. Koppla bort alla kablar och enheter som är anslutna till maskinen, vrid sedan den bärbara datorn upp och ned och placera den på en plan yta med baksidan av den bärbara datorn inom räckhåll.
  2.
  Tryck batteriet frigöringsspärr, ovanför den högra sidan av batteriet, till vänster för att frigöra batteriet från Compaq Presario C300 laptop, ta sedan bort batteriet.
  3.
  bort de två skruvarna på botten av batterifacket med en stjärnskruvmejsel för att lossa tangentbordet locket.
  4.
  Rotera den bärbara datorn så den sida som öppnar upp är närmast dig, ta sedan bort de två skruvarna från toppen av hårddisken locket, som ligger i nedre mitten av Compaq Presario C300 laptop. Ta av locket.
  5.
  Dra hårddisken fästet till högra kanten av hårddiskfacket, ta sedan bort den från den bärbara datorn.
  6.

  Ta bort skruven på höger sida av minnesmodul /Mini Card täcker, som ligger precis under batterifacket i mitten av Compaq Presario C300. Ta bort locket. Minnesmodulen sitter på vänster sida av viken.
  7.
  Tryck klämmorna längs kortsidan på minnesmodulen bort från modulen, vilket gör att modulen att luta uppåt . Dra försiktigt minnesmodulen ur kortplatsen.
  8.
  Avlägsna skruven i det nedre vänstra hörnet av minnesmodul /Mini Card facket.
  9.
  Sätt en skruvmejsel i utrymmet längs den vänstra kanten av facket och försiktigt luta skruvmejsel för att rätten att skjuta den optiska enheten ut något.
  10.
  tag i exponerade optiska enheten längs bakre vänstra kanten av Compaq Presario C300 laptop och ta bort den från maskinen.
  11.

  Sätt på laptop med rätt sida upp med den sida som öppnas mot dig. Öppna skärmen och tryck in den hela vägen tillbaka.
  12.
  Sätt en skruvmejsel i flikarna bakom "F1", "F5", "F11" och "Infoga" nycklar och bänd uppåt något för att lossa tangentbordet locket. Ta bort tangentbordet locket.
  13.
  Ta bort skruvarna bakom "F1", "F5", "F11" och "Insert" nycklar, lyft sedan den bakre delen av tangentbordet och Placera upp på tangentbordet framför sig med baksidan av pekplattan.
  14.
  Tryck in den svarta nubs på varje sida av tangentbordet bandkabeln på den bärbara datorn upp, mot skärmen, för att frigöra bandkabel. Dra försiktigt flatkabeln från Compaq Presario C300 laptop och ta bort tangentbordet.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur du formaterar dina Smart Media

Relaterade artiklar


 • hur man demonterar en LG bärbar dator
 • hur isär Compaq-datorer
 • hur man kan utvidga bära usb minne radera-skrivcykler
 • hur man byter nätverkskort i en IBM laptop
 • min wi-fi tangentbordet kommer inte att ansluta till PC
 • USB-skrivare frågor
 • Hur man överför en mp4 till en mp3 på en Mac
 • hur man gör en bootbar usb med diskpart
 • Hur konvertera bilder till digitala utrustning
 • hur du ställer in kanon MX700 trådlös utskrift