Dator > hur billigt bygger en egen spel-pc

 • hur billigt bygger en egen spel-pc


 • Att bygga en gaming PC och vistas i budgeten är en mycket svår uppgift, och många spelare har svårt att förstå vilka delar de ska spendera pengar på. Den viktigaste delen av att bygga en gaming dator billigt är att ta reda vilka spel datorn kommer att användas för att spela. Datorn ska vara i stånd att uppfylla kraven i spelade spel, och byggmästaren bör finna delar som är prisvärda men uppfyller specifikationerna. Dessutom är det viktigt att se till att all utrustning är kompatibel tillsammans, som oförenligheter som gör datorn obrukbar.

  Du behöver:
  CPU
  . Moderkort.
  Minne.
  Grafikkort.
  Strömförsörjning.
  Hårddisk.

  grundbeståndsdelarna


  1.
  Välj centralenheten för riggen, och se till att den har tillräckligt med processorkraft för att möta spel "krav och lite till. Se till att inte gå överbord på CPU, eftersom den extra processorkraft slösas ofta bort eftersom spelarna oftast bara köra en applikation i taget.
  2.
  Välja ett moderkort som har en CPU uttag som är kompatibel med din processor. Moderkortet är en av de bitar som du inte vill snåla på. Välj ett moderkort som stöder mängden minne dina spel kräver.
  3.
  Forskning vilka typer av minne som finns, och väljer en mycket minne som uppfyller och överträffar kraven för spel. Minnet är graderad på mängden kanaler de har och kan identifieras som DDR, DDR2, DDR3, etc. Gamers bäst av att få så många pinnar i de nedre kanal (DDR) minne som moderkortet klarar av. Detta är det mest kostnadseffektiva sättet att öka prestanda.

  Grafik och Power


  1.
  Välj ett grafikkort som har tillräckligt med minne, får plats i din moderkorts-slot och stöder den version av DirectX som behövs. DirectX är den primära program som körs varje videospel på marknaden, och den version som krävs kommer att anges tydligt på varje spel behov. Grafikkortet är ett annat område att spelaren inte ska snåla på eftersom den direkt avgör kvaliteten på grafiken i spel.
  2.
  Välj en nätdel som ger tillräckligt med juice till dina olika komponenter, med gott om effekt kvar att driva någon kringutrustning som du kan uppgradera till vid en senare tidpunkt. Kontrollera att nätaggregatet är registrerad som energieffektiva, eftersom detta kommer att hjälpa dig att spara på din elräkning varje månad.
  3.
  Välja en grundläggande optisk enhet, eftersom detta anses vara en grundläggande funktion för PC. Om du vill bränna CD-skivor, kommer du vill uppgradera till en optisk enhet som gör det och har en anständig RPM.
  4.
  Välj en hårddisk som har tillräckligt med utrymme för alla dina spel installationer och eventuella uppdateringar som kan krävas för att köra. Kontrollera att det finns en stor mängd utrymme kvar för alla framtida spel som du kan vara intresserad av att installera, tillsammans med en stor mängd lediga utrymme för småsaker.
  5.
  Välj ett mål som passar alla dina komponenter och har 4-5 fläkt tider så att du kan uppgradera som du reda på vilken typ av kylsystem datorn behöver.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man överlåta en skrivare enhet

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en disk för lagring
 • vad är rå skivformat?
 • hur man fyller en HP 74 bläck cartidge
 • hur man växla widescreen-skärm på en bärbar dator med Vista
 • hur man byter CMOS-batteriet i en Inspiron
 • hur man återställer Color LaserJet 1600 patroner
 • Hur man laddar ner en drivrutin för kanten trådlöst modem
 • tutorial om att ersätta ett minneskort på en Acer laptop
 • hur man gör adress etiketter
 • det bästa moderkort för AMD Phenom X4 9950