Dator > acer aspire 9410z specifikationer

 • acer aspire 9410z specifikationer


 • I 2006 släppte taiwanesiska datortillverkaren Acer Incorporated den 9410Z modellen av Aspire bärbar dator. Med stor hastighet och prestanda för sin prislapp-ungefär $ 1,400-Aspire innehöll en stor skärm, rejäl hårddisk och optisk enhet som skriver i alla format tillgänglig vid tidpunkten, inklusive DVD-RAM. Detta gjorde Aspire 9410Z en prisvärd multimedia laptop, idealisk för hemmet eller företaget.

  Processor och hastighet

  9410Z fungerar med hjälp av en Intel Pentium Dual-Core Processor T2060, erbjuder 1,6 GHz hastighet. Systembussen arbetar på 533 MHz.

  Core Logic Chipset och RAM

  Aspire 9410Z driver en Intel 943GML Express chipset, och fanns med upp till 1 GB DDR2 533 MHz minne. Det också skisserat dual-channel, vilket gör att systemet kan uppgraderas till 2 GB RAM med två soDIMM moduler.

  Drives

  standard hårddisk för Aspire 9410Z vägde in på 120 GB minne, även om det fanns även i storlekar upp till 160 GB. Den inbyggda optiska enheten var tillgängliga i 8X DVD-SuperMulti dubbla lager, eller i en 24x DVD /CD-RW-enhet.

  videoundersystemet Videon delsystemet på Aspire var integrerat med Intel 943GML Express-kretsuppsättning. Denna uppsättning featured integrerad 3D-grafik, en Intel Graphics Media Accelerator 950 och uppåt på 224 MB delat systemminne. Systemet stöds Microsoft DirectX 9. 0 och PCI Express, samt MPEG-2 och DVD.

  Screen

  Aspire 9410Z skisserat Acers CrystalBrite TFT LCD-skärm, en 17-tums platt skärm med WXGA hög ljusstyrka och en maximal upplösning på 1440-by-900 bildpunkter.

  Sound System

  Aspire innehöll två inbyggda Acer 3DSonic stereohögtalare, en inbyggd mikrofon och stöd för digitala högtalare och high-definition audio.

  Mouse och kringutrustning

  Den inbyggda att peka systemet på Aspire använt en touch-pad, även om en USB-mus kan anslutas. Systemet innehöll fyra USB 2. 0-portar, en VGA-port, en fem-i-ett minneskortläsare och uttag för mikrofon och hörlurar. Utvalda modeller innehöll också en S-Video-utgång för utmatningen skärmen till en TV.

  Internet

  Aspire var utformad för att ansluta till land-linjer som använder en Ethernet-port eller ansluta till trådlöst Internet via Acer InviLink. Acer SignalUp trådlös också fick stöd på systemet.

  Power

  batteriet för Aspire var en 44W litiumjonbatteri, bestående av sex celler. Detta batteri kan laddas med 100-240V AC-adapter inom två timmar med systemet och inom tre timmar om laddning när den används. Enligt PC Pro, med ett fullt batteri Aspire varade tre timmar och 47 minuter samtidigt som lätt används och varade i ungefär en timme och 46 minuter när de används mer intensivt.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man återställer en Toshiba kopiator

Relaterade artiklar


 • laptop laddare adapter tips
 • hur man byter hk m7067c hd
 • hur man kan lagra program på externa enheter
 • hur man gör en vga till s-video-adapter
 • hur man återställer pad avfall bläck på en kanon MP180
 • Så här lägger du nycklarna till en macbook
 • Inaktivera en laptop skärm
 • felsökning av en dvd-brännare för Mac PowerBook G4
 • hur man återställer CMOS på ett ASUS moderkort
 • hur reparera en Ethernet-kontroller