Dator > Vilka resurser att uppgradera datorn till mer RAM-minne?

 • Vilka resurser att uppgradera datorn till mer RAM-minne?


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . 3 gig RAM-chip.

  När du letar efter bättre prestanda från din dator, öka RAM-minnet är en av de billigaste, enklaste och mest effektiva uppgraderingar. Även om du är en icke-tekniska personer, kan du uppgradera vanligtvis RAM själv med lite svårigheter. Fortfarande finns det en mängd olika alternativ tillgängliga för dig, från att göra all den forskning, inköp och installation själv med att hyra en professionell för att ta hand om hela processen för dig.

  Tillverkare Support Page

  datortillverkarens supportwebbplats är det första stället du vill besöka om du vill utföra någon av de steg i uppgraderingen själv. De flesta tillverkare stödja webbplatser har verktyg för att hitta den typ av RAM-minne din dator behöver och hur mycket RAM-minne din dator kan stödja. Många tillverkare kommer även att du kan beställa nya RAM direkt från sina webbplatser. Om du har svårt att hitta den information du behöver, kan en representant från kundtjänsten att kunna hjälpa dig. Om du vill tillverkaren att uppgradera minnet för dig, behöver du vanligtvis att maila din dator till tillverkaren, vilket kan vara dyrt och ta extra tid.

  Online Store Memory

  Det finns flera nätbutiker som specialiserar helt i datorns minne (se Resurser). Online minne butiker erbjuder typiskt verktyg för att avgöra vilken typ av RAM-minne och den mängd du behöver i en strömlinjeformad process som leder till inköp och leverans av din nya minnesmoduler. Du kan även beställa RAM på nätet från många butiker dator elektronik, som erbjuder ett brett utbud av produkter utöver RAM. Dessa nätbutiker vanligtvis inte erbjuder installationstjänster.

  Elektronik-butiken

  Elektronik butiker som säljer datorer ofta erbjuder tjänster för att uppgradera din dator, särskilt om du köpte den på någon av återförsäljarna. En elektronikaffär kan forskning nödvändiga RAM, förse dig med alternativ och sedan installera RAM för dig, ofta till ett rimligt pris. Men inte alla elektronikbutiker erbjuda en installation service.

  Dataspecialist

  En dator specialist kan tillhandahålla alla tjänster som krävs för att uppgradera RAM-minnet i datorn. Kostnaden kan vara lite högre än en elektronikaffär skulle ta ut, och ganska lite mer än om du gjorde installationen själv. Emellertid har en specialist potentiellt bredare resurser och erfarenhet för att erbjuda rekommendationer och den mest tillförlitliga uppgraderingen service.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:Inaktivera CD & DVD drives

Relaterade artiklar


 • hur man byter en zv5000 tangentbord
 • hur du tar bort en skrivarport på Windows 2003
 • USB-skrivare frågor
 • öppen källkod hårddisk återvinning verktyg
 • instruktioner för uppgradering vädur i en Dell Inspiron 6000
 • hur man byter LCD på en Toshiba Satellite P205-s6287
 • Logitech lasermus felsökning
 • hur man ansluter en VAIO VGC-M1 till en projektor
 • HP TouchSmart instruktioner
 • hur du återvinner Xante tonerkassetter