Dator > Toshiba laptop verktyg

 • Toshiba laptop verktyg


 • Toshiba bärbara datorer levereras med en mängd inbyggda verktyg som är utformade för att göra datoranvändningen enklare och mer produktivt. . De flesta av dessa verktyg kan hittas under "TOSHIBA" mapp i listan Program, som placerats i "Utilities" undermapp. Alternativ inom de verktyg varierar beroende på din Toshiba laptop modell, så kontakta din användarhandboken för specifikationer. Toshiba stöd webbplatsen finns också en mängd olika online-verktyg som kommer att hålla datorn uppdaterad och berätta om några kända problem.

  PC Diagnostikverktyg

  Toshiba PC diagnostiska verktyg kan du testa din dator för att hitta problem med hårdvara och tillhörande drivrutiner. Genom att använda verktyget kan du välja vilka objekt du vill testa eller utföra ett övergripande system diagnostik. De tester omfattar interaktiv portioner för att diagnostisera högtalare, bildskärm och andra frågor. Resultatlistan status för varje enhet i ett spår med och utskriftsvänligt format och verktyget erbjuder en "one-klick-länk till Enhetshanteraren i Windows, där du kan uppdatera drivrutiner och utföra ytterligare felsökning åtgärder.

  PC Health Monitor

  Toshiba PC Health Monitor, som också finns i "Utilities"-mappen, erbjuder realtid status på batteriet, fläkt och hårddisk. Från hälso-skärmen kan du klicka på någon ikon för mer information om ämnet. Du kan även justera inställningarna från individuella skärmar ämne dialogrutan, och inkluderar bland annat möjliggöra hårddisk skydd, som pausar din hårddisk huvudet för att undvika skador när rörelse känns av, och justera ströminställningar att förbättra batteri konsumtion. Du kan också köra diagnostik på datorns temperatur och fläkt.

  Online-verktyg

  Toshiba erbjuder ett omfattande stöd hemsida för tidigare och nuvarande bärbara modeller. Besök Toshibas hemsida och klicka på fliken "Support", klicka sedan på "Product support" på den nya sidan. Fyll i din bärbara dator modell detaljerna och tryck på "Go" för att komma åt objekt som finns tillgängliga för din specifika modell. De flesta modeller kommer att erbjuda detaljerade specifikationer och online och utskrivbara bruksanvisningar samt produkt meddelanden support och nedladdningar för att uppdatera drivrutiner och annan programvara. Om din modell inte visar en användarmanual, kontrollera andra modeller i samma serie, som användarens guider är ofta generella över modelltyper. Stödet bulletiner är mest användbart verktyg för att hålla dig uppdaterad om din dators arbete och potentiella problem.

  Flash Cards

  Toshiba flash-kort, även kallat kortkommando kort, lägg till ett visuellt element och ytterligare alternativ till dina funktionstangenter. Du får tillgång till flash-kort genom att hålla ner "Fn"-knappen i några sekunder på de flesta bärbara datorer från Toshiba. Korten kommer att visas på den övre eller nedre delen av skärmen, och erbjuder dig klickbara tillgång till funktioner som mute och skärmens ljusstyrka justeringar och växla pekplattan eller Wi-Fi-adapter på eller stänga och låsa din dator för omedelbar lösenordsskydd. Den "Stacked" kort längst till höger i flash-kort kommer att öppna upp fler alternativ, till exempel Bluetooth-inställningar eller Toshiba ConfigFree verktyg, som övervakar dina nätverksenheter. Du kan komma åt inställningarna flash-kortet i "Verktyg" mappen.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur du slår på webbkameran på en Vista laptop

Relaterade artiklar


 • hur man delar en USB-hubb
 • Hur du ser på hd-tv på datorn
 • hur reparera en bärbar dator XPS
 • hur man uppgraderar en Dell OptiPlex GX1?
 • hur man byter laddaren uttaget på en bärbar dator från HP
 • hur du ansluter kablarna till en dator
 • diy skrivarunderhåll
 • hur man öppnar Dell Dimension 4600
 • Felsökning "Det gick inte att bränna cd" fel i Vista
 • Hur jämför jag pc tabletter?