Dator > Tektronix Xerox Phaser 7300 specifikationer

 • Tektronix Xerox Phaser 7300 specifikationer


 • När du snabbt behöver skriva ut högkvalitativa sidor i färg, kan Tektronix Xerox Phaser 7300-serien är den perfekta lösningen, utan att ta för mycket plats i ditt hem eller kontor. Några av skrivarens specifikationer kan tyckas föråldrade med dagens mått, men 7300 kan fortfarande producera högkvalitativa trycksaker snabbare än många större tryckerier.

  Papperstyp

  Phaser 7300 kan hantera de flesta former av utskriftsmedia, till exempel regelbunden papper, etiketter, Phaser OH-film, glättat eller bestruket papper, CD-etiketter, gratulationskort och mycket mer. Skrivaren kan hantera en mängd olika medier storlekar, med början kort och etiketter på 4-genom-6 inches till högst 12-av-18-tums papper.

  Minne och processor

  7300 levereras med 192 megabyte RAM-minne för att hålla ut dokument i sin kö. Du kan uppgradera RAM-minnet till maximalt 512 megabyte. Skrivaren har även en hårddisk som rymmer upp till 20 gigabyte sparade utskriftsjobb. Processorn går på 500 MHz, vilket bidrar till en snabb och smidig tryckprocessen.

  Mått

  Skrivaren är 26. 2 inches bred och 24,6 inches djupt. Den står också 18,1 inches tall, vilket betyder att den bör placeras på ett bord när den används. Kopiatorn väger in på 149. 6 pounds.

  Utskriftshastighet /kapacitet

  Skrivaren kommer att sätta ut 30 sidor per minut när du skriver ut i färg eller 37 sidor per minut vid utskrift i svart-vitt. Det tar ca 16 sekunder från det att skrivaren får jobbet till den tidpunkt då den första sidan skrivs ut. De viktigaste pappersmagasinet rymmer upp till 550 ark papper och det finns en kombimagasin som kan hålla en annan 100. . Du kan köpa en högkapacitetsmagasin som kommer att hålla upp till 1. 650 sidor

  bläckpatron Life

  7300 levereras med tre färgade tonerkassetter: magenta, cyan och gult. Varje färg patron räcker till ca 7. 500 sidor. Den svarta patronen har en liknande livslängd. Skrivaren har också en fixeringsenhet, som omvandlar drivs toner i bläck, vilket kommer att pågå i ca 80. 000 sidor.

  Nätverk

  7300 har en Ethernet-port, en USB-port och en parallellport, där du kan välja om hur du ansluter till skrivaren. Sedan 7300 släpptes 2002, innan trådlös blev standard, finns det ingen trådlös anslutning. Skrivaren levereras med Xerox CenterWare skrivarhantering för att hjälpa dig att installera skrivaren i ett nätverk.

  Miljö Ranges

  Skrivaren bör drivas i ett utrymme där temperaturen är mellan 50 och 89,6 grader Fahrenheit, och luftfuktighet mellan 10 och 85 procent. Skrivaren kan lagras i ett utrymme där temperaturen är mellan -4 och 140 grader Fahrenheit och luftfuktigheten är mellan 10 och 95 procent.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur du återvinner dator skrivare bläck och bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • HP 3458a specifikationer
 • Hur man testar överföringshastigheten för en HDD SATA
 • hur man kan återställa en Toshiba Tecra A6 EZ-6311o till fabriksinställningarna
 • hur du ställer in fläktar i ett fall
 • firewire till USB för Apple Mac
 • hur man uppgraderar en processor Toshiba laptop
 • förteckning över masslagringsenheter
 • hur man uppgraderar en laptop ljudkort
 • AMD Sempron 3000 specifikationer
 • DIY: SATA till USB