Dator > Jag vill bygga en gaming pc

 • Jag vill bygga en gaming pc


 • För intensiv spelare, med spel utrustning som är lämpad för höga grafik och snabb behandling är avgörande. Utan rätt utrustning inne i datorn kan datorn köra långsamt eller inte har rätt mängd ström till väl skött dina spel. Med rätt utrustning kan du förvänta dig en smidig och snabb spelupplevelse som kommer att möjliggöra timmar att spela den nyaste och senaste datorspel. Om du funderar på att bygga en gaming PC finns det ett fåtal komponenter bör du titta in innan du börjar bygga din dator.
  1
  Välj ett moderkort och en processor. . . Med alla de delar som du kommer att behöva för din gaming dator, har du några alternativ baserat på pris och kvalitet av en produkt. Om du har en mindre budget ett Asus M4A785TD-V Evo moderkort och en AMD Phenom Två X2 555 3,2 GHz CPU passar dig bra. Om du har råd att punga ut några dollar ett Asus P7P55 Deluxe moderkort och en Intel Core i5 750 CPU kommer att lägga lite extra kraft till din gaming PC. Båda alternativen är bra för spel.
  2.
  Välj ditt RAM-minne och hårddisk. RAM-minnet och hårddisken är de delar av datorn som styr ditt minne och din lagringsutrymme. För både mindre och stora budgetar, kommer 4GB Corsair XMS3 Dual Channel DDR3 RAM och en 750GB Western Digital Caviar Black hårddisk göra jobbet. Dessa två komponenter är inte dyrt att börja med och du egentligen inte behöver någon mer RAM-minne eller hårddisk utrymme än dessa två delar ger.
  3.
  Välj ditt grafikkort, ljud kort och DVD-brännare. För dem med mindre budget en Diamond Radeon HD 5670 1024MB grafikkort kommer att passa din video behöver. För ljudet kan du faktiskt spara lite pengar genom att använda ljudkortet inbyggt i moderkortet. När det gäller DVD-brännare, kommer en LG GH22NS50R DVD-RW-enhet passar dina behov. Som för dig som vill tillbringa några mer dollar, kan du uppgradera grafikkortet till en Diamond Radeon HD 5850 1GB grafikkort och lägger till en Creative Labs Sound Blaster X-Fi XtremeGamer ljudkort.
  4.

  Välj ett mål och strömförsörjning. För en billigare fallet och strömförsörjning kan du gå med Thermaltake v3 Black Edition Miditower mål och Corsair CMPSU-450VX 450-watts strömförsörjning. Om du har mer pengar att spendera, kan du gå med Cooler Master HAF 922 ATX Miditower mål och en Cooler Master GX-serien 650 W strömförsörjning.
  5.
  Välj din mus, tangentbord, högtalare och monitor. För billigare bygger du kan gå med Logitech MX518 Gaming Mouse, Logitech G15 Gaming Keyboard, LogitechZ-2300 högtalare, och en ACER X223WDbd 22-tums LCD-monitorn. Om du har mer pengar att spendera kan du uppgradera till ett Logitech Gaming Mouse G500, en Logitech G19 Gaming Keyboard, en Logitech Z-5500 5. 1 högtalarsystem, och en HP 2709M 27-tums Full HD LCD-bredbildsskärm.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:dataåterställning

Relaterade artiklar


 • Min HP 8150n kommer inte duplex
 • Hur ta isär jag en aspire 3610 laptop?
 • hur du kopierar JPEG-filer till en CD
 • hur man sätter en Intel fläkt på ett moderkort
 • hur du ställer in ett möte äpple geni
 • hur man känner igen en minnesuppgradering i en Asus EeePC 904
 • hur man byter C5500 trumma
 • hur du uppgraderar RAM-minne på Toshiba Satellite L30-10S
 • HP 3458a specifikationer
 • hur reparera en kylfläkt