Dator > problem med en trådlös AirCard

 • problem med en trådlös AirCard


 • Du behöver:
  vitbok
  . Tape.
  Skruvmejsel (tillval).
  Fuktig trasa (tillval).

  Trådlösa Aircards är maskinvara som tillåter användare av bärbara datorer att ansluta till Internet från avlägsna platser. Dessa Aircards kan komma i form av datakort som installeras i en bärbar dator eller så kan de komma i form av USB-kort som är ansluten till den bärbara datorns USB-port. Aircards är till stor nytta för användare av bärbara datorer som vill arbeta på en plats som inte har enkel tillgång till ett Wi-Fi-hotspot.

  felaktiga kort

  Som med de flesta produkter, kan vissa trådlösa Aircards blivit defekt när utvecklarna inte märker ett fel i produkten. Är till exempel Sierra Wireless AirCard inte användas med vissa datorsystem och kan ha problem med resursfördelning, enligt Elan Digital Systems. Lyckligtvis finns det en fil som datoranvändare kan ladda ner som korrigerar detta problem.

  Hållbarhet

  Vissa USB Aircards är inte särskilt hållbart. Eftersom USB AirCard sticker ut vid sidan av den bärbara datorn, kan någon stöta in i AirCard och bryt av toppen som går in i USB-porten. Men vissa USB Aircards konstruerade för att tåla skador och fortsätta att fungera.

  Stöld

  USB Aircards är lätta att ta bort från USB-porten. Som ett resultat kan ägarna har lätt sina USB Aircards stulen när de inte är övervakning av deras bärbara dator. Användare kan förhindra detta genom att alltid ta USB AirCard ur den bärbara datorn när datorn inte används och genom att också ha en sladd som ansluts till AirCard som kan viras runt handleden av datoranvändare.

  Skrymmande modem

  Aircard modem finns nu tillgängliga för datoranvändare. Dessa modem kan sättas upp var som helst. Men de som använder dessa Aircards måste hitta ett ställe att lägga dem, vilket kan vara opraktiskt i vissa fall där AirCard användaren har begränsat utrymme, till exempel om datoranvändare sitter på en parkbänk. De AirCard modem är också dyrare än andra typer av Aircards.

  Ingen USB-port

  Även USB-portar och kortplatser är standard med de flesta bärbara datorer och datorer, äldre bärbara datorer och datorer kanske inte har dessa spår. Därför kan vissa datorer och bärbara datorer inte att kunna använda dessa Aircards. Dock kan dessa enheter ofta installeras på äldre datorer.

  Kostnad

  Många företag nu ger Aircards bort gratis. Medan gratis, dessa Aircards har oftast setup avgifter och har mycket större månadsavgifter som måste betalas fortsätta att få AirCard service. Många AirCard företag tar också kunder som laddar ner mer än ett visst antal megabyte per månad, på liknande sätt mobiltelefoner avgift för minut överskott.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man byter skärm på en IBM Thinkpad A31

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Belkin USB perifer switch
 • hur man bränner bilder på en DVD med Windows XP
 • skillnaden mellan 32-bitars och 64-bitars uppgradering i Windows Vista
 • hur du ansluter datorn ljud till en förstärkare
 • hur man kan beräkna ditt diskutrymme
 • hur man uppgraderar en Compaq Mini laptop
 • hur du aktiverar inbyggd Bluetooth
 • hur man rengör ett pc som ny
 • funktionerna i en skärbräda
 • hur du formaterar om din Dell Inspiron laptop