Dator > hur man rengör pc fel

 • hur man rengör pc fel


 • Allmänna PC fel orsakas av dålig dator underhåll och ogiltiga poster i Windows-registret. Lösa dessa frågor genom att använda inbyggda Windows-verktyg och andra program regelbundet och undvik den dyrare frågor reparation. Men inte alla fel är allmänna PC-programvara fel, och kan istället vara maskin-relaterade fel. Dessa är vanligen identifieras med ett nummer som fästs på fel, och på grund av deras komplexitet, behovet av upplevelsen av en tillförlitlig tekniker
  1.
  Gå till "Start", "Alla program" och öppna antivirusprogrammet. Om du inte har ett antivirusprogram, hämta och installera ett gratis program som AVG, Avast eller ZoneAlarm. Välj "Scan min dator" och låta antivirusprogrammet för att köra en fullständig genomsökning.
  2.
  Tillbaka till "Start", "Alla program" och välj "Tillbehör" alternativet. Välj "System Tools" från listan med alternativ och klicka på "Diskrensning". Välj den enhet du vill rensa, i de flesta fall kommer detta att vara "C:" enheten. Låt program för att komprimera gamla filer, vilket kan ta några minuter eller ett par timmar, beroende på hur ofta du har använt verktyget. Bock alla rutor. Dessa är tillfälliga Internet, papperskorgen, installation och andra filer som du inte längre behöver och inte störa några program eller sparade dokument du har. Klicka på "OK" och låt verktyget för att rensa upp de nödvändiga områdena.
  3.
  Klicka på "Start", "Alla program" och välj "Windows Update. " Klicka på "Check for Updates" i den vänstra rutan i fönstret.
  4.
  tillbaka till "Start", "Alla program", "Tillbehör" och välj "Diskdefragmenteraren". Välj "Defragmentera nu" och klicka "OK". Vänta tills processen är färdig, vilket kan ta ett par timmar beroende på disken fragmentering och storleken på hårddisken.
  5.
  Hämta en pålitlig Registry Cleaner som Fel doktor, RegCure eller Registry Fix (se Resurser). Spara filen när du ombeds att antingen köra eller spara den.
  6.
  Dubbelklicka på den sparade programikonen för att starta installationen och klicka igenom installationen skärmen tills programmet är installerat. Detta bör bara ta några minuter, eftersom programmen är små.
  7.
  Gå till "Start", "Alla program" och öppna det nya programmet. Klicka på "Start" eller "Scan"-knappen så att programmet kommer att börja kontrollera registret. En lista med ogiltiga poster visas och du kan klicka på var och en att fixa det manuellt eller klicka på "fixa alla" att ha alla registerposter återgå till det normala.
  8.
  Starta om datorn och arbeta som du brukar göra. PC fel ska vara borta.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:min Toshiba laptop kommer inte att erkänna ett 2 GB SD-kort

Relaterade artiklar


 • Hur får jag andra liv arbetat med Acer Aspire 5920G?
 • hur man skriver ut kuvert med en Lexmark X2600 skrivare
 • hur man rengör ett pc som ny
 • hur man byter tangentbord av en Toshiba Satellite Pro 6100
 • hur man återställer Open Firmware på en iMac
 • Dual Xeon prestanda
 • PC Card oscilloskopet instrument
 • hur man avveckla en Dell Inspiron laptop
 • hur man öppnar hk 6310
 • Felsökning av en HP-skrivare 4250dtn