Dator > hur man programmerar Logitech G15 tangentbordets makro

 • hur man programmerar Logitech G15 tangentbordets makro


 • Logitech är en av de ledande tillverkarna av tangentbord och möss för PC. Logitech syftar till att skapa de bästa produkterna för gamers, och G15-serien tangentbordet är perfekt för PC-spelare. Detta tangentbord har en inbyggd LCD-panel som visar viktig information att ge dig ett försprång när du spelar dina favorit online spel som "World of Warcraft. " Logitech G15 kommer också med flera makro tangenter som du kan programmera att utföra komplicerade uppgifter bara genom att trycka på en knapp. Programmering dessa nycklar tar några minuter, men kommer att spara värdefull tid i ditt spel.
  1
  Kontrollera att det program som följde medföljde Logitech G15 tangentbord är installerat på hårddisken. . . Du kan använda installations-CD eller ladda ner programmet från Logitechs hemsida.
  2.
  Starta Logitech G-serien Key Profiler-programmet. Detta program ger dig möjlighet att programmera och styra alla makrot på tangentbordet. När du ställa in knapparna med hjälp av denna process, kan du alltid ändra dem med hjälp av detta program senare.
  3.
  Klicka på någon av "M"-knapparna i övre högra hörnet. Dessa läge knappar kan du programmera en annan uppsättning nycklar för varje makro knapp. Detta gör att du kan programmera Macro knappar för ett ändamål med M1, och ett annat syfte för M2 och M3. För nu, klickar du på knappen M1 börja programmera för detta läge.
  4.
  Klicka på knappen du vill programmera. Klicka på "G1"-knappen först. En meny ska falla ner med flera alternativ
  5
  Välj "Tilldela tangent" om du vill programmera i en tonart. . Till exempel "F4"-knappen. Välj "Tilldela ett makro" om du vill programmera en tangentkombination, till exempel om en viss röra i ett spel kräver flera knapptryckningar i rad. Välj "Tilldela funktion" för att programmera Macro nyckel för att öppna ett program som e-post eller räknaren. Välj "Tilldela genväg" för att göra knappen öppnar ett särskilt program som Firefox.
  6.
  Ange i de viktigaste, en kombination av tangenter eller genvägen och klicka "OK" när du väljer vilka funktion du vill programmera. Makrot knapp du valt kommer nu att programmeras för detta ändamål.
  7.
  Upprepa processen för varje makro knapp du vill programmera. När alla knappar är klar kan du välja ett annat läge-knappen för att programmera knapparna för en annan funktion. Detta ger dig flera olika sätt att programmera Macro knapparna på tangentbordet.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:Felsökning av ljud-förare

Relaterade artiklar


 • HP Deskjet 3845 kommer inte att ta bort utskriftsuppgifter
 • hur man ansluter en SATA-hårddisk till en bärbar dator
 • extern hårddisk funktioner
 • hur man byter CMOS-batteriet i en Inspiron
 • Hur du sätter en laptop skärm till en andra bildskärm
 • hur man fixar en trådlös anslutning på en Dell laptop
 • felsökning av en Memorex extern DVD-brännare
 • hur man gör en koppling mellan mina ATI Rage 128 & min dator
 • hur man fyller en HP 21 bläckpatron
 • hur jag ställer in min Acer Aspire 3000 wi-fi