Dator > hur du hittar CMOS-batteriet på en 450rog

 • hur du hittar CMOS-batteriet på en 450rog


 • En CMOS-batteriet är en liten klocka storlek batteri på en dator moderkort som levererar tillräckligt med ström för datorns klocka ska fungera när systemet är avstängt. Som med alla batterier, med tiden CMOS-batteriet kan laddas. Du kan känna igen en död CMOS-batteriet när datorn hela tiden återställer datum och tid. Du hittar CMOS-batteriet på din Gateway 450ROG genom att delvis demontera den bärbara

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  Skruvmejsel.


  1.
  Koppla ur strömkabeln från den bärbara datorn och stäng bildskärm. Vänd på enheten.
  2.
  Ta bort batteriet genom att skjuta batterispärren (till höger på batteriet) uppåt. Bänd upp batteriet ur med fingret.
  3.
  Ta bort skruven för hårddisken lock, sitter på framsidan av den bärbara datorn. Skjut hårddiskplatsen horisontellt ut ur den bärbara datorn.
  4.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka över och öppna skärmen. Leta reda på tangentbordet täcka direkt ovanför den bärbara tangentbordet. Stick in en tunn skruvmejsel i den högra hörnet på tangentbordet locket och bänd upp den. Arbeta dig runt tangentbordet tills du kan ta bort den helt.
  5.
  Bort de fyra skruvarna under tangentbordet täcka med en stjärnskruvmejsel. Ta tag i högst upp på tangentbordet och dra uppåt och skjut den mot bildskärmen tills fyra flikar på undersidan av tangentbordet är gratis.
  6.
  Vik tangentbordet över styrplattan att få tillgång till anslutande bandkabeln. Koppla loss flatkabeln från styrelsen under tangentbordet. Lägg tangentbordet åt sidan.
  7.
  Avlägsna de tre skruvarna säkra LED-indikator, direkt under tangentbordet. Bänd indikatorn fria med hjälp av en amerikansk skruvmejsel och ställ den åt sidan.
  8.
  Leta reda på kylning församling. Du kan känna igen det genom att kylfläkten, som är en rund svart objekt med två metall armar. Koppla bort kylfläkten. Ta bort de fyra skruvarna på höger arm kylning församlingen. Lyft montering direkt ut.
  9.
  Lokalisera de två gångjärnskåporna vid foten av displayenheten. Sätt en skruvmejsel i botten av gångjärnskåporna och lyft upp den fria dem. Ta bort skydden.
  10.
  Koppla bort LCD videokabeln från styrelsen. LCD-kabeln mellan där kylning montering och LED-indikator tidigare. Bänd kontakten fria med hjälp av en skruvmejsel.
  11.
  Ta bort skruven direkt till vänster på LCD-videokabel kontakt. Denna skruv säkrar en jordkabel.
  12.
  Stäng skärmen och vänd på laptop över. Ta bort de 11 skruvarna runt kanten på den bärbara datorn. Vänd den bärbara datorn tillbaka över och öppna skärmen. Ta bort de två skruvarna högst upp på handledsstödet (rätt skruv som är direkt under det högra gångjärnet och vänster skruv direkt till vänster om vänstra gångjärnet).
  13.
  Ta bort skruven direkt ovanför pekplattan under bärbara datorns tangentbord. Ta tag i kanterna på handledsstödet och lyft direkt upp för att ta den. Ställ den åt sidan.
  14.
  Leta upp CMOS-batteriet, direkt till vänster om styrplattan.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man känner igen en minnesuppgradering i en Asus EeePC 904

Relaterade artiklar


 • hur man rengör HP LaserJet 1000 rullar
 • den snabbaste bärbara datorer
 • hur man återställer Linksys PrintServer
 • vad är ett DirectX 9-klass grafikkort?
 • minnet skillnad på DRAM & SDRAM
 • min wi-fi tangentbordet kommer inte att ansluta till PC
 • min Logitech Bluetooth Mouse kommer inte att ansluta
 • hur till vända högtalarna på för Phillips 190x5 övervaka
 • hur man inrätta särskilda tangenter på Microsoft 4000 tangentbord
 • HP Pavilion a345c specifikationer