Dator > Verktyg för att testa hårdvara

 • Verktyg för att testa hårdvara


 • Om din hårdvara inte fungerar, program finns som låter dig testa effekten och prestanda för din hårdvara. Dessa hårdvara testverktyg kan du kontrollera datorns moderkort, grafikkort och system minne. Alla dessa program kräver en avgift för att använda.

  RST Pro 3

  R. S. T. Pro 3 Programmet ger dig möjlighet att testa och validera ditt RAM (Random Access Memory) som du har på din stationära arbetsstationer och server. Verktyget är kompatibelt med Intel och AMD x86 enkel-eller multi-core processorer, och fungerar även med 32-och 64-bitars datorer. Programmet kommer att söka ditt RAM-minne och hitta områden där minne misslyckanden har inträffat, och du kan använda detta som en startdiskett. En startbar skiva är en som inte behöver ett operativsystem att köra. Det använder ett GUI (Graphical User Interface), vilket betyder att du inte behöver veta koden för att köra programmet. Det grafiska gränssnittet kan du se var minnet frågor uppstod. Den R. S. T. Pro 3 är även Flash kan uppdateras, vilket innebär att du kan använda det här programmet för framtida uppgraderingar.

  Desktop Moderkort Diagnostik Card

  Detta verktyg ansluts till datorn och körs diagnostiska tester på moderkortet. Det kommer koder utdatafel, som du kan se upp till räkna ut vad som verkligen är fel med ditt system. Kortet levereras med en kod manuellt, vilket kommer att hjälpa dig med denna process. Desktop Moderkort Diagnostic kortet ansluts till datorns ISA (Industry Standard Architecture) eller PCI-plats. Kortet måste sättas in i dessa tider innan du sätter på datorn. Väl på, kommer kortet köra testet på datorn. Programmet låter dig veta varför ditt system inte startar, och det kommer också reda på varför moderkortet är död. Koder visas på båda sidor av den diagnostiska kortet.

  PerformanceTest

  PerformanceTest levereras med en 30-dagars testversion, så att du kan prova programmet innan du köper den. Den är kompatibel med Windows 2000, Server 2003, Server 2008, Windows XP och Windows 7, och det stödjer både 32-och 64-bitars datorsystem. Programmet körs tester på krypterade filer, komprimering (källkoder) och funktioner matte. Den utför även tester på 2D-och 3D-grafik, CD-ROM-enheter, DVD-enheter och hårddiskar. Den PerformanceTest kör tester på minnet system för att avgöra hur bra de presterar och med vilken hastighet. Programmet kommer ut information i grafer, och det ger dig även möjlighet att skriva ut resultaten. Du kan också exportera informationen i följande format: HTML (HyperText Markup Language), BMP (bitmapp) och GIF (Graphics Interchange Format).


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man fyller en HP 15 skrivarpatron

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en gateway dx
 • hur man byter en Dell Dimension kylfläns
 • IBM T40 vs T23
 • Felsökning av Sony SDM-X73
 • hur du överför filer till ett USB-minne i Windows ME
 • hur man överklockar Radeon 4670 grafikkort
 • datorsystem inmatningsenheter
 • hur man skriver ut Avery 8371 etiketter på en HP Deskjet 6350
 • Hur jämför jag pc tabletter?
 • SD-minneskort kompatibilitet