Dator > felsökning HP Deskjet 610cl skrivare

 • felsökning HP Deskjet 610cl skrivare


 • Oavsett när du köpte din HP Deskjet 610Cl skrivare eller vad du använder det, att veta hur man kan felsöka och lösa gemensamma problem kan du spara både tid och pengar. Kostnaden för professionell service på en liten skrivare som HP 610Cl ofta är högre än kostnaden för en ny skrivare och ringer efter service kan vara tidskrävande också. Att lära sig att identifiera och lösa gemensamma problem på egen hand är det bästa sättet att hålla din skrivare igång

  Du behöver:. .
  Bomullstoppar
  Varmt vatten.
  Små vakuum.
  Mjuk trasa.

  kommunikationsproblem


  1.
  Tryck på "Power"-knappen på skrivaren och hålla den tills en testsida börjar skriva ut. Om testsidan skrivs ut, vet du att problemet ligger hos kommunikation mellan skrivaren och datorn.
  2.
  Klicka på "Start"-knappen på datorn och välj "Kontrollpanelen . " Dubbelklicka på "Administrationsverktyg" och sedan "Tjänster". Rulla ner till "Print Spooler" service och se status säger "igång. "Högerklicka och välj" Start "om tjänsten inte körs.
  3.
  Ta bort och sätt tillbaka skrivarkabeln på skrivaren och datorn slut. Se till att kabeln är ordentligt fästes i båda ändarna. Skicka utskriftsjobbet igen. Om skrivaren fortfarande inte reagerar, kanske du måste byta ut skrivarkabeln.

  Utskriftskvalitet


  1.

  Öppna den övre luckan på skrivaren och vänta på bläckpatronerna för att flytta till centrum. Luta patroner framåt och lyft dem försiktigt ur skrivaren.
  2.
  Vrid bläckpatronen så att metallplattan är vänd mot dig. Tvätta metallytan med en bomullstuss doppad i varmt vatten. Fortsätt rengöra kassetten tills alla spår av bläck och papper damm är borta.
  3.
  Dammsug skrivarens insida med en liten dammsugare som den typ som används för att rengöra datorkomponenter. Torka av skrivarens insida med en mjuk trasa för att avlägsna alla återstående bläck rester och smuts.

  Pappersstopp


  1.
  Ta bort alla papper från pappersfacket bricka och ställ den åt sidan. Flytta pappersledarna så långt ut som det går.
  2.
  Lufta papperet ordentligt och ta bort alla sidor som håller ihop. HP Deskjet 610Cl är mycket känslig för fukt i papperet och att fukt kan orsaka att dra mer än ett lager genom taget.
  3.
  Ladda pappersfacket och skjut styrskenorna över tills de är tryckta mot papperet utan att skjuta upp det i mitten.
  4.
  Koppla ur skrivaren och låt den förbli avstängd i minst en minut om papperet sylt lampan fortfarande blinkar. Detta ljus är inte alltid stänga när papperstrassel tas bort. Koppla in skrivaren igen och papper som fastnat ljus bör gå av.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur man uppgraderar en AMD-processor Athlon XP

Relaterade artiklar


 • hur man backup programvara till en USB-
 • hur man återställer Epson 1280 bläcket flödar över disk
 • hur man åsidosätta bläcknivåerna på en Lexmark
 • hur du ansluter till en HP-skrivare med hjälp av en Bluetooth-adapter
 • hur man byter CPU-fläkt på en Toshiba Tecra M3-s331
 • hur man överklockar Intel Dual Core CPU
 • typer av hårddiskfel
 • hp pavilion z e4900 Demonteringsinstruktioner
 • hur du uppdaterar NVIDIA GeForce 2
 • hur man kontrollerar online CPU-temperaturen