Dator > Logitech lasermus felsökning

 • Logitech lasermus felsökning


 • Lasern musen i Logitechs G-serie ger spel i komfort och hastighet. Två av möss i serien använder Logitech Darkfield Laser Tracking, så att du kan använda musen på alla ytor, inklusive glas. M-serien ger också komfort och precision, kompatibel med både Mac och PC. Även om din Logitech lasermus kommer med en begränsad 3-års garanti och felsökning musen hjälpa till att hålla den i sitt bästa skick längre

  Laser Mouse inte fungerar, oberäkneligt Markör och temperaturområden


  1.
  Kontrollera Universal Serial port (USB) anslutning muskabeln att göra vissa har du ordentligt på plats. Använd en annan USB-port på datorn om din mus inte fungerar. Se till att du ansluter USB-kabeln ordentligt. Stäng ner din dator och starta sedan om den för att säkerställa att din dator erkänner musanslutningen.
  2.
  Anslut din Logitech Laser Mouse in i en annan dator för att testa och se om musen fungerar. Om musen inte fungerar att använda en annan dator, du har en defekt Logitech lasermus. Logitech kundsupport kan hjälpa dig att få en ersättning för musen om garantin (se Resurs).
  3.
  Peka på pekplattan på den bärbara datorn om du använder din Logitech lasermus med en Lenovo T60 och T61 laptop och markören rullar okontrollerat uppåt eller nedåt i en riktning. Logitech anmälda Lenovo om detta problem, och i september 2010, det enda sättet att stoppa markören kräver att röra Lenovo pekplattan.
  4.
  Stäng lasermus av om du utsätts för risken att temperaturer under 32 grader Fahrenheit eller över 104 grader F, eftersom dessa extrema temperaturer kan skada din mus. Låt musen för att återgå till normal temperatur innan du startar den igen.

  Microsoft Fel 1327


  1.
  Klicka på "Start", "Program", " Administrationsverktyg "och sedan" Diskhantering ". "Error 1327 Ogiltig enhet:. C: \" betyder det hårda skrivelse hårddisk förändrats för Logitech Laser Mouse installationen, vilket gör att installationsprocessen för att avsluta innan den är klar. Detta fel uppstår om Windows XP, Windows 2000 och Windows ME.
  2.
  Högerklicka på den hårddisk du vill ändra skrivelsen till, klicka sedan på "Tilldela enhetsbeteckning" på snabbmenyn. Du kommer att se en lista med hårddisk brev från att välja bland.
  3.
  Välj rätt enhetsbeteckning, och klicka sedan på "OK". Starta om datorn om du uppmanas att göra det. Installera Logitech Laser Mouse igen.

  Tips och varningar


 • Kontakta Logitech kund telefon support om du behöver byta musen, genom att ringa måndag till fredag från 6 en . m. till 6 pm PST, samt lördag och söndag från 7 am till 5 am PST. Har din modell till hands, finns på undersidan av din laser mus, under musen batterier, eller på en etikett på kabelns USB-änden. Dessutom har det artikelnummer för din mus, en nio-eller 10-siffrigt nummer som börjar med siffran "8", finns på undersidan av din laser mus. Ring 646-454-3200.
 • Rikta inte din Logitech Laser Mouse infraröda strålen mot ögat eller någon annans ögon för att undvika skador.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur du aktiverar bluetooth dongle

Relaterade artiklar


 • hur man ändra storlek på en partition manager
 • hur man ansluter en Mighty Mouse till en dator
 • hur man växla widescreen-skärm på en bärbar dator med Vista
 • typiska överföringshastigheten från en hårddisk
 • Hur lägger jag till delad skärm på en Lenovo ThinkPad T60 laptop med två skärmar?
 • tomma kassetten återvinning
 • hur man kan återställa en asus laptop
 • Hur högtalarna jag koppla in upp till en Dell Dimension 4600?
 • hur man installerar grafik drivrutiner
 • hur man uppgraderar en PC från HP